Febe-walhout-designer-sogeti

Front-end Development

Zet de toekomst naar jouw hand

Werk jij straks aan onderscheidende websites en mobile apps voor top merken in Nederland? Vind hieronder alles over werken als front-end, UX-, mobile- en web app developer bij Sogeti en/of bekijk de vacatures.
 

Interactie is de basis

Onze Interaction Community is een enthousiaste club van ongeveer 100 man, die bestaat uit front-end developers, designers, chatbot developers, mobile developers. Kortom, allemaal mensen die bezig zijn met de eindklant en de hun optimale customer journey. Naast dat je werkzaam bent voor, en vaak ook bij, een klant vinden we het belangrijk dat je ook met jouw collega’s van Sogeti een goede band hebt, samen kennis deelt en elkaar inspireert. Hiervoor organiseren we veel. Pizza-sessies en meetups. Daarin doen we regelmatig workshares onder collega’s, inspireren elkaar, of nodigen een inspirerende externe spreker uit. Ook hebben we eens in de twee weken een Interaction Friday. Een vrijdag waarop we onderling afspreken en kennis en ervaring uitwisselen. Deze middag eindigt steevast met een gezellige borrel. 

Joris Front-end development

Bij front-end staat interactie centraal

Joris van Bentum is senior front-end developer bij Sogeti. Zijn grootste hobby is paragliden, dus in het weekend is hij te vinden op het lierveld of in de duinen om te vliegen. Joris vindt ruimte in werk én hobby.

Febe-walhout-designer-sogeti-social

Kansen pakken als Designer

Ik wil mezelf graag ontwikkelen en dat is ook een van de redenen dat ik mijn huidige opdracht zo leuk vind. Ik maak daar deel uit van een designteam waar wel 60 designers in zitten. Lees haar blog.

Front-end developer Emiel

Vol op de techniek los kunnen gaan

Emiel Kwakkel is 31 jaar en is Senior Front-end Developer. Hij levert graag met techniek een bijdrage aan de maatschappij. Daarvoor is hij bij Sogeti aan het juiste adres. Lees zijn blog. 

Drazen Full-Stack Developer

Jack of all trades, master of none

Drazen Jankovic is Full Stack Developer en daarmee van alle markten thuis binnen development. Dit levert hem een mooie en bijzondere rol op binnen projectteams. Lees zijn blog.

Veel ruimte voor groei en ontwikkeling

Jij werkt in opdracht voor onze klanten en dat zijn veel verschillende organisaties binnen Nederland. Een opdracht duurt gemiddeld een half jaar tot een jaar. Zo wordt jij elke keer op een andere manier uitgedaagd en leer je veel verschillende bedrijven kennen. Zowel de ervaren als ook de beginnende front-end developer wordt  bij ons voldoende uitgedaagd in oplossingen als Angular, Vue.js, iOS, Android, Ionic, Xamarin, React en TypeScript. 

Sites en mobile apps die er toe doen

Jij gaat werken met een jong, gedreven team waarmee je bouwt aan en adviseert over onderscheidende apps voor top merken in Nederland. 

Thijs Boerma KLM Innovatieve apps door Sogeti

Innovatie voor veiligheid bij KLM

Veiligheid in de luchtvaart vergroten: als Sogeti verbeteren wij met technologie echt de dagelijkse levens van mensen. Daarmee impact kunnen maken bij een bedrijf als KLM, dat had ik een jaar geleden echt niet kunnen bedenken.

SogetiLabs app voor InnoSportLab

Beter trainen met innovatieve app

SogetiLabs helpt InnoSportLab de Tongelreep bij de ontwikkeling van een innovatieve app voor jonge wedstrijdzwemmers. Het resultaat? Meer motivatie en beter kunnen trainen. 

Nomi-case UI/UX

Technologische expertise inzetten voor een goed doel

Stichting Nomi, ontstaan vanuit Stichting KiKa, is de afgelopen jaren bezig geweest met Sogeti om een app te ontwikkelen voor kinderen met een chronische ziekte of beperking. 

Case UX Design Rabobank

‘Advocaat van de eindgebruiker’ bij Rabobank met UX Design

Meedenken en -werken aan het ontwikkelen en testen van nieuwe producten voordat ze in de markt worden gezet. Denk hierbij aan de Rabobank Bankieren App, als ook nieuwe applicaties op Rabobank.nl.

Informele en goede sfeer

  • Breed opleidingsprogramma
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Pizza-sessies, Meetups en Gamenights
  • Enthousiast team
  • Persoonlijke aandacht
  • Informele sfeer

Solliciteer vandaag nog!

Vind jij het leuk om te blijven groeien in kennis en elkaar te inspireren, dan ben je bij ons aan het goede adres! Neem contact op als je nog vragen hebt. Heb jij die baan die bij je past al in het oog? Solliciteer dan direct. Bekijk de vacatures via onderstaande knop. 

Kan ik je helpen?

Blogs lezen?

Ontdek de verhalen van Sogeti collega's!

Naar blogs

Top UX & Development vacatures

Senior Front-end Developer

Als Senior Front-end Developer ga je aan de slag met het ontwerpen en bouwen van applicaties voor onze klanten (Top 200). 

Ervaring: Senior (5+ jaar)
Location: Utrecht
Expertise: Software Development

Medior Frontend Developer

Je gaat aan de slag met de technische realisatie van frontend (web)applicaties in de verschillende opdrachten voor Sogeti’s klanten.

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Groningen
Expertise: Software Development

Front-end Architect

Als Front-end Architect stel je de architectuur op, gebaseerd op de veranderbehoefte.

Ervaring: Senior (5+ jaar)
Location: Utrecht
Expertise: Software Development