Sogeti 10 jaar cloud boek Postnl Eneco Rabobank Gemeente Amsterdam

Boek: 10 jaar cloud in Nederland

Tien verhalen van IT-experts en -bestuurders gebundeld in een boek

Met aan het woord o.a. IT-bestuurders van PostNL, Eneco, NS en de gemeente Amsterdam.

Gratis aanvragen

 

Met trots presenteren wij het boek '10 jaar cloud in Nederland'. Tien verhalen van IT-experts en -bestuurders gebundeld in een boek. Verhalen die antwoord geven op vragen als: zijn de grote cloudbeloften waargemaakt, wat heeft cloud computing concreet opgeleverd, welke lessen zijn te trekken en wat gaat de cloud ons de komende tien jaar brengen?

PostNL het eerste grote bedrijf

In 2012 was PostNL het eerste grote bedrijf dat de strategische stap maakte hun IT-omgeving naar de publieke cloud te brengen. Na PostNL zijn veel andere (grote) organisaties ook aan hun cloudreis begonnen.

Dit jubileum vormde voor ons de aanleiding en een perfect moment om tien IT-bestuurders en -experts te spreken over de invloed van cloudadoptie op de IT-sector.

Met vragen als:

 

IT-bestuurders aan het woord

Deze tien verhalen zijn gebundeld in een boek. Aan het woord komen onder andere IT-bestuurders van PostNL, Eneco, NS en de gemeente Amsterdam. Maar ook Lotte de Bruijn, directeur van NLDigital en Marco Gianotten van onderzoeksbureau Giarte.
 

Sogeti boek 10 jaar cloud Post NL Eneco NS Gemeente Amsterdam

 

10 jaar cloud in Nederland gratis ontvangen?

Ben jij professioneel actief in cloudprojecten? Dan kun je het boek ’10 jaar cloud in Nederland’ gratis aanvragen. Onze collega's sturen het boek op of komen het met plezier bij je langsbrengen om verder praten over de cloudreis van jouw organisatie! Vraag het boek vandaag nog aan via het formulier. 
 

10 jaar cloud in Nederland boek gratis aanvragen

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.