Microsoft Oplossingen

Microsoft oplossingen

Wat kunnen de nieuwe generatie Microsoft-diensten voor je betekenen?

Sogeti helpt je met behulp van Microsoft-oplossingen als Azure, Office365 en Internet of Things.

Aanvragen expertise

Speel in op veranderingen in een digitale wereld met de nieuwste Microsoft-oplossingen

Je wilt innoveren en groeien: dat vraagt om een gedigitaliseerde organisatie. Sogeti helpt je om in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen en de behoeften van jouw klanten. Dit doen we met behulp van Microsoft-oplossingen als Azure, Office365 en Internet of Things.

Met OneShare kun je applicaties in de cloud ontwikkelen, op Microsoft Azure. Deze portal zorgt voor flexibiliteit, besparingen en kwaliteit: je kunt direct capaciteit op- en afschalen wanneer nodig, betaalt per gebruik en beschikt altijd over de nieuwste technologie. OneShare biedt jouw ontwikkelteams bekende tools en integreert met andere Microsoft-oplossingen. Dit vereenvoudigt het beheer.

Door uw applicaties zoals jouw e-mailprogramma, ERP-systeem en klantapplicaties naar de cloud te verplaatsen, betaalt je alleen voor de capaciteit en infrastructuur die u daadwerkelijk gebruikt. Toch beschik je altijd over voldoende middelen om jouw applicatieomgeving uit te breiden, zonder grote investeringen. Zo creëer je de voorwaarden voor flexibiliteit en groei. Lees hoe Cloud Applicatie Transformatie de gebruikerswaarde van jouw applicaties kan verhogen.

Jouw medewerkers kunnen efficiënter en prettiger werken met online applicaties zoals Office365 en SharePoint Online. De tools worden tot hun beschikking gesteld, waar en wanneer ze dat willen. Dit levert uw organisatie snel een hoge gebruikerswaarde op, ook omdat Office365 en SharePoint Online altijd up-to-date zijn met de nieuwste mogelijkheden en technologie.

Wil je jouw Internet of Things-strategie verder vormgeven?

Onze Microsoft-professionals helpen je graag door je te ondersteunen en te inspireren bij de technische realisatie van uw ideeën. Ga voor meer informatie naar de Internet of Things-pagina.

Wil je ondersteuning bij het realiseren of beheren van jouw Microsoft-projecten?

De tweehonderd Microsoft-professionals en dedicated scrumteams van Sogeti staan voor je klaar. Zij kunnen je naar wens ontzorgen, bijvoorbeeld op het vlak van DevOps, Office365 en Security.

Kan ik je helpen?

Ralph Jonkers Manager Microsoft Community
Phone number: +31 886 606 600