Microsoft oplossingen

Microsoft Oplossingen

Wat kunnen de nieuwe generatie Microsoft-diensten voor je betekenen?

Met Microsoft Power Platform zet je de turbo op jouw digitale transformatie. Wil je weten hoe je sneller, slimmer en tegen veel lagere kosten apps zelf ontwikkelt? Met de tips en tools uit deze whitepaper kun je innovatie stimuleren, medewerkers vrijheid geven en zelf in control blijven.

Aanvragen expertise Download whitepaper

 

Speel in op veranderingen in een digitale wereld met de nieuwste Microsoft-oplossingen

Je wilt innoveren en groeien: dat vraagt om een gedigitaliseerde organisatie. Sogeti helpt je om in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen en de behoeften van jouw klanten. Dit doen we met behulp van Microsoft-oplossingen als Azure, Office365 en Power Platform.

Oneshare

Met OneShare kun je applicaties in de cloud ontwikkelen, op Microsoft Azure. Deze portal zorgt voor flexibiliteit, besparingen en kwaliteit: je kunt direct capaciteit op- en afschalen wanneer nodig, betaalt per gebruik en beschikt altijd over de nieuwste technologie. OneShare biedt jouw ontwikkelteams bekende tools en integreert met andere Microsoft-oplossingen. Dit vereenvoudigt het beheer.

Cloud

Door applicaties zoals jouw e-mailprogramma, ERP-systeem en klantapplicaties naar de cloud te verplaatsen, betaal je alleen voor de capaciteit en infrastructuur die je daadwerkelijk gebruikt. Toch beschik je altijd over voldoende middelen om jouw applicatieomgeving uit te breiden, zonder grote investeringen. Zo creëer je de voorwaarden voor flexibiliteit en groei. Lees hoe Cloud Applicatie Transformatie de gebruikerswaarde van jouw applicaties kan verhogen.

Jouw medewerkers kunnen efficiënter en prettiger werken met online applicaties zoals Office365 en SharePoint Online. De tools worden tot hun beschikking gesteld, waar en wanneer ze dat willen. Dit levert uw organisatie snel een hoge gebruikerswaarde op, ook omdat Office365 en SharePoint Online altijd up-to-date zijn met de nieuwste mogelijkheden en technologie.

 

Power Platform - download WP

Download de whitepaper

Met Microsoft Power Platform zet je de turbo op jouw digitale transformatie. Wil je weten hoe je sneller, slimmer en tegen veel lagere kosten apps zelf ontwikkelt? Met de tips en tools uit deze whitepaper kun je innovatie stimuleren, medewerkers vrijheid geven en zelf in control blijven.

Partner of the Year 2021

Bij de toekenning van de jaarlijkse Microsoft partner awards is Sogeti erkend als beste partner in Nederland. Mede dankzij de transitie naar 19.000 Microsoft cloud werkplekken voor gemeente Amsterdam en de implementatie van het low-code Power Platform voor 30.000 Rabobank gebruikers onderstreept Sogeti het succes van Microsoft voor vele tienduizenden gebruikers in Nederland.

Lees meer
 

Diensten Sogeti 

Wil je ondersteuning bij het realiseren of beheren van jouw Microsoft-projecten? De tweehonderd Microsoft-professionals en dedicated scrumteams van Sogeti staan voor je klaar. Zij kunnen je naar wens ontzorgen, bijvoorbeeld op het vlak van DevOps, Office365 en Security.

Klik op de diensten hieronder voor meer informatie per dienst!

Kan ik je helpen?

Ralph Jonkers Manager Microsoft Community
Phone number: +31 6 2577 1174