Java

Java expertise Sogeti

Toekomstvaste software

Ontdek wat Sogeti op het gebied van Java en Open Source voor jou kan betekenen. Vraag onze Java-experts naar de mogelijkheden:

Wat kan Java voor jou betekenen?

Jouw ontwikkelproces versnellen zonder grote investeringen? Bij ons vind je alle kennis en mankracht op het gebied van Java en Open Source: om uw organisatie toekomstvast te maken of uw softwareontwikkeling en -beheer uit handen te nemen.

Wil je dat jouw applicaties toekomstvast zijn?

Wij migreren jouw Java-applicaties naar de meest recente versie en maken gebruik van diverse Open Source-oplossingen. Zo worden jouw applicaties schaalbaar – qua capaciteit en functionaliteit. Bovendien bespaart je aanzienlijk op licentiekosten: je betaalt per subscriptie en niet per licentie.

Java is veelgebruikt binnen de Open Source community. Daarom biedt Java je volop innovatiemogelijkheden. Bij Sogeti monitoren we continu de ontwikkelingen op het gebied van Java. En zijn we actief betrokken bij de Open Source-community. Zodat je profiteert van de innovatiekracht van open source.

Je wilt kwalitatief goede oplossingen. Dat vraagt om kwalitatief goede Java-experts. Daarom investeren wij in onze mensen: 160 gecertificeerde Java-specialisten. Veelzijdige experts die je werk uit handen nemen of jouw ICT-medewerkers trainen. Zodat je in de toekomst alle Java-expertise in eigen huis hebt.

Wil je snellere en flexibelere IT?

Dan biedt de cloud de oplossing. Wij kunnen uw Java-applicaties (deels) transformeren naar de cloud. Zodat je snel en voordelig kunt opschalen op piekmomenten. Zonder dat grote investeringen nodig zijn – je betaalt immers per gebruik.

Altijd optimale Java-applicaties?

Wij beheersen het volledige spectrum van Java-applicatieontwikkeling en -beheer. Daardoor kunnen we je ondersteunen met uiteenlopende services. Van softwareontwikkeling via Scrum, Agile of DevOps tot beheer en van het projectmanagement tot Test automation.

Kan ik je helpen?

Martien Verstralen Community Manager Java
Phone number: +31 886 606 600