Java expertise Sogeti

Java

Toekomstvaste software

Ontdek wat Sogeti op het gebied van Java voor jou kan betekenen. Vraag onze Java-experts naar de mogelijkheden.

Hoe zorg je ervoor dat je relevant blijft?

In de snel veranderende IT-wereld kan het behoorlijk uitdagend zijn om relevant te blijven. Het is essentieel om voortdurend op de hoogte te zijn van de actuele technologieën en te weten hoe je deze succesvol kunt inzetten voor jouw business. Onze Java Architecten en Developers helpen je bij het ontwikkelen en behouden van up-to-date oplossingen die optimaal gebruik maken van state-of-the art technologie en die schaalbaar, robuust en gemakkelijk te onderhouden zijn. We faciliteren je bij het realiseren van een snellere time-to-market door de inzet van containertechnologieën, zoals Docker en Kubernetes. Complexe legacy-applicaties migreren we voor je naar een moderne microservices-architectuur en cloudoplossing. Daarnaast verkennen we graag samen jou de mogelijkheden die ontstaan via de inzet van innovatieve technologieën, zoals AR, chatbots, AI en IoT.  

Hoe zit het met de kwaliteit?

Onze Java Community bestaat uit Java Developers en Architecten met een passie voor technologie, die tot de top van hun vakgebied behoren. Kwaliteit zit ons in het bloed: niet voor niets komen twee auteurs van het boek "Quality for DevOps teams" uit onze Java Community. We zijn trots dat we de best-gecertificeerde community hebben, met meer dan 100 leden door heel Nederland met expertise in OOP- en FP-talen zoals Java,  Kotlin en andere JVM-talen. We werken volgens de principes van Code Maintainability, Secure Coding en Clean Code & Architecture. Dit dragen we ook uit bij onze klanten.

Het delen van kennis is essentieel voor de verdere versterking van ons vakgebied. We werken daarom als Business Partner samen met de NLJUG, zijn onderdeel van de redactiecommissie van het Java Magazine en organiseren regelmatig online Meetup events. Ook zoeken we elkaar regelmatig op voor onderlinge kennisdeling. Zo werken we zowel extern als intern aan de borging van technologische kennis van onderwerpen als nieuwe Java-versies, Azure, Apache Kafka, Spring Boot, CI/CD-pipelines en nog veel meer! 

Aanvragen Java-expertise

Deel deze pagina

Kan ik je helpen?