Vikram Test Automation Engineer

Test Engineer

Werken voor de marktleider op testgebied?

Als test engineer lever jij een grote bijdrage aan de kwaliteit van de IT-toepassingen én van het proces om de toepassingen te realiseren. Vind er hieronder alles over en bekijk de mogelijkheden op onze vacature pagina.

 

Ontwikkeling Quality Engineering & Testing voorop

De technologische ontwikkelingen gaan snel, razendsnel. De complexiteit van producten neemt toe, de hoeveelheden gegevens zijn enorm en er worden continu en steeds sneller nieuwe digitale producten op de markt gebracht. Dit vraagt om nieuwe vaardigheden, ook op het gebied van testen en kwaliteit. Niet voor niets staat Sogeti zowel bij professionals en bij klanten bekend om haar prestaties, kennis en innovatie op het gebied van quality engineering en testen. We zijn elke dag opnieuw bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van testtools, waarbij we samenwerken met toonaangevende technologie partners zoals Tricentis Tosca en Micro Focus. Dat biedt ook jou volop kansen. We werken met plezier met een groep heel gepassioneerde professionals. Een dynamisch team waarbij ontwikkeling van kennis en kunde van jezelf, van je collega’s en onze klanten volop wordt gestimuleerd. 

 
Testautomatiserings Engineer

Doorgroeimogelijkheden binnen Testautomatisering

Bob Zandvliet werkt met verschillende soorten tooling om de klant te assisteren de kwaliteit van diens software naar een zo’n hoog mogelijk niveau te tillen. Lees zijn blog. 

Sven

Up-to-date blijven met wat er op testgebied gebeurt

Sven Dekker is Test Automation Engineer. Uitdaging en afwisseling zijn voor hem het belangrijkste en dat is ook waarom hij in de IT terecht is gekomen. Lees zijn verhaal.

Jeanine-SAP-Test-Engineer-Sogeti social

SAP Tester stappenplan naar succes

Anderhalf jaar na mijn opleiding tot Agile Test Engineer zie ik dat het vakgebied van SAP Tester steeds meer terrein wint buiten en binnen Sogeti. Logisch, want het is een hele interessante vorm van testen! Ik vertel er graag meer over. 

Nienke DevTest Engineer

Ontwikkelen tot DevTest Engineer

Nienke Perfors heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot Dev Test Engineer.
Als Dev Test engineer maak ik samen met ontwikkelaars nieuwe software, deze test ik en die beheer ik op productie.  Het leuke aan dit werk is dat ik te maken krijg met alle facetten van het maken van nieuwe software.

Test engineers met verschillende specialisaties

Bij ons is testen niet alleen je vak, het is ook je passie. Als wij TMap® zeggen, weet jij als ervaren testprofessional genoeg. Wij hebben een breed scala aan rollen voor testprofessionals. Als basis geldt voor elke rol een T-shaped profiel, elk met een bijzonder karakter. Of het nu bijvoorbeeld Agile Test engineer, Dev Test engineer, Test Automation Engineer, SAP Test engineer of Agile Quality Coach is, ieder heeft expertise op een breed vlak en heeft een eigen specialisme.

En als het gaat om de toekomst, daar zijn we elke dag mee bezig. We blijven innoveren en delen onze kennis graag met de Nederlandse testcommunity. Bijvoorbeeld door het schrijven van boeken – Quality for DevOps Teams, Testing in a Digital Age en het organiseren van de QX Day.

Carrièreversnellingsplan

Bij ons bekijk je samen met je careermanager waar je naartoe wilt groeien en gezamenlijk maken jullie een plan op maat. Zo kun jij jouw ambities snel waarmaken. Weet je op dit moment nog niet zo goed waar je heen wilt? We hebben ook standaard groeipaden die je kunt volgen en waarbij je gaandeweg je eigen route kan kiezen. Je krijgt alle mogelijkheden om je te certificeren door zowel trainingen aan onze eigen academy als ook onbeperkt toegang tot Next en Coursera. Je wordt ondersteund door jouw carreermanager en wingman. Maar de beste ondersteuning in jouw ontwikkeling komt van je collega's; samen in een Whatsapp groep, samen in communities en samen in expertisegroepen. Dat geeft energie en toegevoegde waarde.

Ga jij bij ons aan de slag als test engineer?

Werken bij de marktleider, altijd vooroplopen op het vakgebied en de leukste testopdrachten uitvoeren bij en voor onze klanten? Bekijk onze vacatures.
 

Kan ik je helpen?

Jeroen Groot Operations Manager Quality Engineering & Testing +316-55697334

QX Talks

Onze meetup over trends in Testing. 

Bekijk ze hier

Aanmelden QX Community

Je gegevens worden gebruikt door Sogeti om met je te communiceren over (het onderwerp van) deze aanvraag.

Top Test-vacatures

SAP Test Expert

Jij bent het kwaliteitsgeweten in teams.

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Vianen
Expertise: Testen

Automation Test Engineer

Werken bij Sogeti is werken bij de marktleider in de wereld van kwaliteit en testen.

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Vianen
Expertise: Testen

High Performance Quality Engineering traineeship

Het High Performance Quality Engineering traineeship duurt 1 jaar en bestaat uit 4 kernonderdelen:

Ervaring: Starter (0-2 jaar)
Location: Utrecht
Expertise: Testen

Agile Test Engineer

Jij bent actief bezig met kwaliteit.

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Vianen
Expertise: Testen