Microsoft Development

Stefan Software Engineer Microsoft PotY

Pionieren met Microsoft-technologie

Wil jij werken aan de nieuwste generatie Microsoft oplossingen? Vind hieronder meer informatie over werken als Microsoft-specialist bij Sogeti en/of bekijk de vacatures.

Naar vacatures

Werken aan innovatieve en slimme technologie

Jij vindt dat het beter kan. Sneller. Simpeler. Jij innoveert door bedrijven te ondersteunen met de nieuwste generatie Microsoft-oplossingen.

 

Innoveren

Werken bij Sogeti’s Microsoft, betekent bouwen aan de ontwikkeling van een slimme thermostaat, een smart charge-oplossing bedenken voor elektrische auto’s of het nationale energielabel verbeteren. Je innoveert niet alleen voor je klant, maar bent ook zelf continu in ontwikkeling. Via hechte communities bouw je gezamenlijk aan kennis en ontwikkeling waardoor de wereld van Microsoft zich volledig aan je ontvouwt. Niet voor niets heeft Microsoft ons in 2021 benoemd tot Microsoft partner of the year en heeft daarnaast zelfs vier van onze collega's benoemd tot MVP!

Microsoft Partner of the Year 2021

“Het jaar van de coronacrisis heeft Sogeti als geen ander laten zien wat de waarde is van technologie en hoe vele gebruikers profiteren van innovatieve manieren van digitaal samenwerken in een Microsoft omgeving. Sogeti onderscheidt zich met diepgaande en uitgebreide expertise. Mede daarom vertrouwen klanten als Rabobank, gemeente Amsterdam en inmiddels vele anderen zoals PostNL, Eneco, TU-Delft, ASML, Gasunie, Achmea, Ministerie van Buitenlandse Zaken en PGGM op de Sogeti dienstverlening in een Microsoft omgeving”, zegt Hermien Roebersen, partner lead in de directie bij Microsoft in Nederland.

Smart Charging

Het Microsoft-team: technologie en plezier in één

Sogeti’s Microsoft-team bestaat uit ruim 150 Power Platform, Azure-, .Net, Front-end en Office 365-specialisten. Als software engineer bouw je samen in DevOps-teams aan enterprise- en front-end applicaties, of aan nieuwe IOT, Chatbots of AI-oplossingen in een native Cloud-omgeving. Office 365-specialisten helpen onze klanten productiever te worden, Ze implementeren intranet- en samenwerkingsomgevingen die onderdeel zijn van de Sogeti Smart Workspace-solution. Of ze zorgen dat de mogelijkheden van Power Platform optimaal benut worden. En de Cloud Architectuur? Die is in handen van Sogeti’s Cloud Architecten.

Je werkplek

Als software engineer of architect pas je de Microsoft-technologie zo toe dat jouw klant flexibeler, klantgerichter of kostenefficiënter kan werken. Dat is meestal gedetacheerd bij de klant op locatie.  En de klanten? Dat zijn grote organisaties binnen Nederland. Uiteraard proberen we die mooie opdracht zoveel mogelijk te matchen aan jouw woonlocatie.  Naast het werk voor de klant komen we regelmatig bij elkaar op het kantoor in Vianen voor kennisdeling én natuurlijk gezelligheid. 

Jouw baan bij Sogeti Microsoft

Hou jij van Microsoft-technologie en maak je graag deel uit van een energieke organisatie? Check dan de vacatures op de vacature pagina.

Naar vacatures

Kan ik je helpen?

Jurjan van Slooten Recruiter
Phone number: +31625755543

Top Microsoft-vacatures

Microsoft 365 engineer

Currently we are specific looking for professionals who speak fluently Dutch on C1 level. Microsoft 365 engineerSogeti Smart Workspace is dé cloud…

Ervaring: Professional

.NET Developer

.NET engineer met ambitie? De uitgebreide versie:Jij hebt ruim twee jaar ervaring als developer. Nu wil je graag je tanden zetten in nog complexere…

Ervaring: Professional

C# Developer

C# Developer De uitgebreide versie Jij hebt ruim twee jaar ervaring als developer. Nu wil je graag je tanden zetten in nog complexere projecten. Met…

Ervaring: Professional