Tim Microsoft Developer

Microsoft Development

Pionieren met Microsoft-technologie

Wil jij werken aan de nieuwste generatie Microsoft oplossingen? Vind hieronder meer informatie over werken als Microsoft-specialist bij Sogeti en/of bekijk de vacatures.

Naar vacatures

Werken aan innovatieve en slimme technologie

Jij vindt dat het beter kan. Sneller. Simpeler. Jij innoveert door bedrijven te ondersteunen met de nieuwste generatie Microsoft-oplossingen.

Watch Full Stack Developer Microsoft Jonathan Hollander on YouTube.
Watch Trip voor Vips - onze Microsoft community on YouTube.
 

Innoveren

Werken bij Sogeti’s Microsoft, betekent bouwen aan de ontwikkeling van een slimme thermostaat, een smart charge-oplossing bedenken voor elektrische auto’s of het nationale energielabel verbeteren. Je innoveert niet alleen voor je klant, maar bent ook zelf continu in ontwikkeling. Via hechte communities bouw je gezamenlijk aan kennis en ontwikkeling waardoor de wereld van Microsoft zich volledig aan je ontvouwt. Niet voor niets heeft Microsoft ons al twee keer uitgeroepen tot Microsoft partner of the year en heeft daarnaast zelfs vier van onze collega's benoemd tot MVP!

Microsoft expertise

“Sogeti onderscheidt zich met diepgaande en uitgebreide expertise. Mede daarom vertrouwen klanten als Rabobank, gemeente Amsterdam en inmiddels vele anderen zoals PostNL, Eneco, TU-Delft, ASML, Gasunie, Achmea, Ministerie van Buitenlandse Zaken en PGGM op de Sogeti dienstverlening in een Microsoft omgeving”, zegt Hermien Roebersen, partner lead in de directie bij Microsoft in Nederland.

Smart Charging

Het Microsoft-team: technologie en plezier in één

Sogeti’s Microsoft-team bestaat uit ruim 150 Power Platform, Azure-, .Net, Front-end en Office 365-specialisten. Als software engineer bouw je samen in DevOps-teams aan enterprise- en front-end applicaties, of aan nieuwe IOT, Chatbots of AI-oplossingen in een native Cloud-omgeving. Office 365-specialisten helpen onze klanten productiever te worden, Ze implementeren intranet- en samenwerkingsomgevingen die onderdeel zijn van de Sogeti Smart Workspace-solution. Of ze zorgen dat de mogelijkheden van Power Platform optimaal benut worden. En de Cloud Architectuur? Die is in handen van Sogeti’s Cloud Architecten.

Je werkplek

Als software engineer of architect pas je de Microsoft-technologie zo toe dat jouw klant flexibeler, klantgerichter of kostenefficiënter kan werken. Dat is meestal gedetacheerd bij de klant op locatie.  En de klanten? Dat zijn grote organisaties binnen Nederland. Uiteraard proberen we die mooie opdracht zoveel mogelijk te matchen aan jouw woonlocatie.  Naast het werk voor de klant komen we regelmatig bij elkaar op het kantoor in Vianen voor kennisdeling én natuurlijk gezelligheid. 

Jouw baan bij Sogeti Microsoft

Hou jij van Microsoft-technologie en maak je graag deel uit van een energieke organisatie? Check dan de vacatures op de vacature pagina.

Naar vacatures

 

Kan ik je helpen?

Sogeti Tanja Nieboer
Phone number: +31621410771

Top Microsoft-vacatures

.Net developer

Je wilt jezelf graag ontwikkelen en je tanden zetten in de complexere projecten bij verschillende klanten zodat er flexibeler, kostenefficienter en

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Utrecht
Expertise: Software Development

Software Architect Microsoft

Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen als Software Architect Microsoft en je tanden zetten in de complexere projecten met jouw team bij

Ervaring: Senior (5+ jaar)
Location: Utrecht
Expertise: Architectuur
Expertise: Software Development

Power Platform Engineer

Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van de requirements van een klant naar een werkende oplossing.

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Groningen
Expertise: Business & IT

C# developer

Je wilt jezelf graag ontwikkelen als C# Developer en je tanden zetten in de complexere projecten bij verschillende klanten. Onze klantenkring

Ervaring: Medior (2-5 jr)
Location: Utrecht
Expertise: Software Development