Cultuur

IT-professional Pieter

Vanuit onze ambitie om( h)erkend te worden als 'Leader for Leaders', willen we ons onderscheiden op drie gebieden: Client Leadership, Business and Technology Leadership en People Leadership. 

  • Wij streven continu naar de hoogste klanttevredenheid omdat we beseffen dat wij zo goed zijn als klanten ons beoordelen
  • Wij ambiëren een bovengemiddelde groei, in alle opzichten
  • Wij gaan voor de hoogste medewerkertevredenheid, omdat resultaat alleen kan worden gerealiseerd door gemotiveerde IT-professionals

Sogeti cultuur

Bij Sogeti hebben wij onmiskenbaar een eigen, informele bedrijfscultuur. Die is voelbaar als je bij ons door de gangen loopt en merkbaar door hoe we met elkaar omgaan. Alleen al het feit dat we onszelf Sogetisten noemen, spreekt wat dat betreft boekdelen. Natuurlijk is die cultuur wel ergens op gebaseerd. Wij voelen ons met elkaar verbonden door onze cultuurwaarden Passie, Vakmanschap, Plezier, Vertrouwen en Resultaatgericht. Het zijn waarden waarop we graag door elkaar en onze omgeving worden aangesproken. Juist door die openheid oefenen ze een grote aantrekkingskracht uit op klanten en (nieuwe) medewerkers.

Onze cultuurwaarden

  • Passie vertaalt zich naar een positief kritische houding, het streven naar kwaliteit en betrokkenheid bij het vak.
  • Vakmanschap is dé pijler onder onze dienstverlening. Het is een belangrijke reden om voor Sogeti te kiezen.
  • Plezier hebben betekent genieten van eigen prestaties en waardering tonen voor de inbreng van anderen. Dat geeft de energie om ons te onderscheiden in enthousiasme en inzet.
  • Vertrouwen vormt de basis voor al onze interne en externe relaties.
  • Sogeti is resultaatgericht. Aan het resultaat meten we de effectiviteit af van ons denken en doen.

Verschil versterkt

In december 2018 hebben we het EDGE certificaat ontvangen voor gender gelijkheid.  Sogeti is een inclusieve organisatie. Wij geloven namelijk dat een diverse organisatie nog innovatiever en succesvoller is, maar ook meer waarde toevoegt aan onze klanten en andere Sogetisten. We hebben binnen Sogeti een diversiteitsambassadeur en een Diversity Boost team bestaande uit mannen en vrouwen. Een divers team dat zich hard maakt voor ‘Verschil versterkt’. We doen mee aan Girlsday, organiseerden 'Vrouwen in IT'-avonden en hebben een eigen Female Leadership programma. We trainen ons management in inclusief werven en selecteren en zorgen ervoor dat onze processen vrij zijn van mindbugs (onbewuste overtuigingen en vooroordelen). Wij streven altijd naar gelijke kansen voor iedereen binnen Sogeti. Het EDGE certificaat laat zien dat onze inclusieve organisatie echt werkt. Een balans tussen talenten, gelijke betalingen en een goed diversiteitsbeleid.  Natuurlijk reflecteert dat ook in onze cultuur. Steeds meer vrouwen starten in het IT vak en het percentage vrouwelijke Sogetisten stijgt nog steeds!

Kan ik je helpen?

Profielfoto Nicolette van der Heide Manager Marketing & Communications
Phone number: +31651439020