Organisatiestructuur

UX, UI en Mobile App vacatures

Sogeti is een belangrijk zelfstandig label van de Capgemini Group. Sogeti is een ambitieuze en slagvaardige organisatie. Gericht op resultaat en daar ook volledig op ingericht.

Sogeti in Divisies

Om het IT-vakmanschap van onze medewerkers optimaal te faciliteren hebben wij onze dienstverlening georganiseerd vanuit Divisies en expertises. Op deze manier kunnen we onze klanten zo goed mogelijk helpen! Hieronder vind je het organogram, waarvan uit we de volgende services aanbieden:

Bekijk hieronder de organisatiestructuur:

Sogeti Nederland organisatiestructuur december 2020

Sales

Bij Sogeti staat de klant altijd centraal. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen is Sales in drie sectoren ingedeeld:

  • Private
  • Public
  • Finance

Onze (potentiële) klanten worden bediend vanaf deze drie sectoren. Om de aansluiting tussen Sales en Delivery te versterken zijn Client Partners aangesteld binnen de sectoren. De Client Partners zijn onder andere verantwoordelijk voor de coördinatie van onze delivery bij de klant.

Directie

Joost Ramaekers
Han Bogert
Marco van den Brink

Joost Ramaekers

Han Bogert

Marco van den Brink

Joost Ramaekers is als Head of Sogeti verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering en Operations en Portfolio van Sogeti Nederland B.V.
Han Bogert is als Head of Finance verantwoordelijk voor Finance & Control, Business Risk Management, IT, Facilities en Procurement.
Marco van den Brink, Head of Sales, is binnen de directie verantwoordelijk voor de aansturing en de resultaten van Sales.

Kan ik je helpen?

Profielfoto Nicolette van der Heide Manager Marketing & Communications
Phone number: +31651439020