Organisatiestructuur.

StructuurSogeti is een ambitieuze en slagvaardige organisatie. Gericht op resultaat en daar ook volledig op ingericht. Daarnaast wat aanvullende informatie over de structuur van onze organisatie. 

Business Lines

Om het IT-vakmanschap van onze medewerkers optimaal te faciliteren hebben wij onze dienstverlening georganiseerd in vijftien Business Lines: Mobile, BI & Analytics, Microsoft, Java, Oracle, SAP, Cloud & Infrastructure Services, High Tech, Security, Business Technology, Project & Service Management, Test & Quality Consulting Services, Testing Services, Test Automation en Functioneel Beheer. Flexibele entiteiten die nieuwe ontwikkelingen en technologie snel adopteren in hun services en inzetten bij klanten.

Sales

Bij Sogeti staat de klant altijd centraal. Om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen is Sales in drie sectoren ingedeeld, te weten

 • Private,
 • Public,
 • en Finance.

Onze (potentiële) klanten worden bediend vanaf deze drie sectoren. Om de aansluiting tussen Sales en Delivery te versterken zijn Client Partners aangesteld binnen de sectoren. De Client Partners zijn onder andere verantwoordelijk voor de coördinatie van onze delivery bij de klant.

Portfolio Clusters

Om het IT-vakmanschap van onze medewerkers optimaal te faciliteren hebben wij onze dienstverlening georganiseerd in Portfolio Clusters. Deze clusters zijn:

 • Cloud,
 • Digital,
 • Digital Manufacturing,
 • Testing,
 • Automation,
 • Security,
 • Technology Transformation,
 • en Application Development Management.

Flexibele entiteiten die nieuwe ontwikkelingen en technologie snel adopteren in hun services en inzetten bij klanten. En waarbij de clustering op thema’s maximale samenwerking teweeg brengt. En er daarnaast een Portfolio Cluster toegevoegd genaamd Services & Solutions. Deze richt zich vooral op het vergaren van (grotere) projecten voor de clusters Cloud en Digital en complexe deals.

Organogram

Download via onderstaande knop de PDF van het Sogeti organogram per april 2018.

Directie

De  directie van Sogeti bestaat uit drie leden. Wie dit zijn en wat hun drijft kun je hieronder lezen. 

Piet Wybe Wagter (CEO).

Piet Wybe WagterPiet Wybe Wagter is als Chief Executive Officer verantwoordelijk voor de algemene bedrijfsvoering van Sogeti Nederland B.V.

Han Bogert (CFO).

Han BogertHan Bogert is als Chief Financial Officer verantwoordelijk voor Finance & Control, Business Risk Management, IT, Facilities en Procurement.

Marco van den Brink (COO)

Profielfoto Marco van den BrinkMarco van den Brink is binnen de directie verantwoordelijk voor de aansturing voor de Technology & Engineering Services.

Dennis Hielkema (CSO)

Dennis Hielkema is binnen de directie verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van Sogeti.