Microsoft OneShare Sogeti

OneShare

Applicatie ontwikkeling in de Cloud

Met OneShare ontwikkel je sneller in de cloud met selfservice portaal voor test- en ontwikkelomgevingen. Weten hoe dit werkt? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Ontdek OneShare

Gebruikt u voor uw applicatie-ontwikkeling een Agile/Scrum aanpak en DevOps teams? En is het snel beschikbaar hebben van test- en ontwikkelomgevingen daarbij vaak een uitdaging? Ervaar dan hoe we best practices en ervaring met applicatie ontwikkeling in de Cloud hebben samengebracht in de oplossing OneShare.

OneShare selfservice portaal

Met één druk op de knop beschikt u eenvoudig en snel over een selfservice portaal waarin developers en testers direct zelf hun desktops, tools en omgevingen kunnen opzetten en beheren. Zodat test- en ontwikkelomgevingen beschikbaar zijn wanneer u maar wilt. OneShare is de optimale balans tussen flexibiliteit, snelheid, kwaliteit en kosten.

De toegevoegde waarde van OneShare

  • Dankzij OneShare zijn uw test- en ontwikkelomgevingen tijdens de hele levenscyclus van uw applicaties beschikbaar. U beschikt over een snelle, flexibele en continue applicatieomgeving op Microsoft Azure. Zo kunt u altijd de kwaliteit van uw applicaties borgen.
  • OneShare werkt volgens het principe van pay-per-use. U betaalt alleen wanneer de omgeving in gebruik is, heeft inzicht in de kosten van uw ontwikkel- en testomgevingen én verlaagt uw kosten aanzienlijk.
  • OneShare draagt bij aan de flexibiliteit en productiviteit van uw ontwikkel- en testteams. Door het gebruik van de templates library waarin de meest gebruikte configuraties standaard beschikbaar zijn zet u omgevingen als het ware met één druk op de knop op. Een nieuw teamlid is al na 15 minuten productief.

Applicatie ontwikkeling in de Cloud?

 Vraag ons naar de mogelijkheden via onderstaande knop.

Contact opnemen

Kan ik je helpen?

Coen Eskes Sales Director Cloud & Development
Phone number: +31627746019

Zo werkt OneShare