Cloud services Cloud Native

Cloud Native services

Razendsnel van idee naar applicatie?

Kies de Cloud Native services die aansluiten bij jouw wensen. Neem vrijblijvend contact op met onze experts via onderstaande knop of bekijk ons stappenplan voor Application Cloudification.

Contact opnemen Naar stappenplan
 

Cloud Native development

Van alle organisaties die inzetten op Cloud Native:

  • Maakt 84% meer winst
  • Is 88% flexibeler geworden
  • Is 81% innovatiever
  • Heeft 87% de customer experience verbeterd

Wat is Cloud Native?

Cloud Native is een ontwikkeling in software development met toekomst: de meest succesvolle en innovatieve organisaties geven aan dat Cloud Native cruciaal is voor hun succes. Met Cloud Native development benutten ze namelijk maximaal de voordelen van cloud computing. 

Cloud Native architecture

Cloud Native gaat verder dan het draaien van bestaande applicaties in een nieuwe cloud omgeving. Alleen door vanaf de start te ontwikkelen in en voor de cloud (Born in the Cloud) kun je maximaal gebruikmaken van de mogelijkheden in de cloud. Een Cloud Native applicatie is volledig ontworpen voor de cloud op een Cloud Native architectuur.

Wat is het Cloud Native proces?

Cloud Native development teams volgen een ontwikkelproces toegespitst op het maximaal benutten van de cloud. Bijvoorbeeld door in te zetten op Continuous Integration en Continuous Deployment (CI/CD). Hierdoor kunnen teams veel flexibeler inspelen op veranderingen dan in een watervalproces. En door continu het gedrag van de software en de gebruiker te monitoren en meten, kan je veel gerichter inzetten op innovaties en verbetering. Binnen dit proces wordt zoveel mogelijk geautomatiseerd, waardoor het herhaalbaar en voorspelbaar wordt. DevOps is dan ook de organisatievorm die het beste past bij Cloud Native development.

Sogeti Cloud Native dienstverlening

Het platform, de architectuur en het proces vormen samen het hart van de Sogeti Cloud Native dienstverlening. Als breed gespecialiseerde IT-partner zijn we in staat op al deze gebieden waarde toe te voegen. Bijvoorbeeld in de vorm van een integrale projectaanpak voor een ontwikkeltraject, of toegespitst op specifieke deelexpertise. Denk daarbij aan het coachen van DevOps-teams of het inrichten van CI/CD-pipelines.

Antwoord op jouw Cloud Native vragen

Wat jouw vraag ook is, we helpen je graag. Je kunt bij ons terecht met vragen als: 

  • Welke technologie is in mijn situatie de beste keuze: containers of serverless?
  • Hoe zou een microservices-architectuur er voor mijn applicatie uit zien? 
  • Waar vind ik een DevOps-expert die helpt bij de overstap naar Agile-werken?

Onze architecten en consultants helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Ze nemen daarbij een gereedschapskist mee met de best practices uit de industrie en ruime praktijkervaring opgedaan bij onze klanten.

Cloud Native capaciteit

Onze Cloud Native architecten en DevOps- en Agile coaches vormen een waardevolle aanvulling voor elk DevOps / Cloud Native team. Ze zijn ervaren, enthousiast en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Waar nodig kan je een beroep doen op breed erkende experts om specifieke knelpunten op te lossen, bijvoorbeeld voor CI/CD, containertechnologie of microservices.

Cloud Native als kwaliteitsimpuls

Ben je bang dat de snelheid van Cloud Native ten koste gaat van kwaliteit of veiligheid? Of denk je dat het duur is om Cloud Native te ontwikkelen? Van de organisaties die inzetten op Cloud Native:

  • Heeft 77% de tevredenheid met de IT-dienstverlening verbeterd
  • Is 84% voordeliger uit
  • Kan 79% eenvoudiger compliant zijn aan wet- en regelgeving 

Hoe kan jouw organisatie Cloud Native adopteren?

Onze Cloud-experts helpen je graag. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden via het onderstaande formulier of bekijk onze Power Platform services.

Kan ik je helpen?

Coen Eskes Sales Director Cloud & Development
Phone number: +31627746019