Microsoft ALM Services

Microsoft ALM DevOps

Wij staan voor je klaar

Versterking nodig voor uw projecten of beheer? Onze gecertificeerde Microsoft DevOps-professionals staan voor jou klaar.

Maak de stap naar toekomstvaste applicaties met Sogeti ALM DevOps

Wilt u dat uw applicaties concurrerend blijven in het huidige technologische speelveld, waarin nieuwe ontwikkelingen aan de orde van de dag zijn? Sogeti Application Lifecycle Management (ALM) DevOps biedt uitkomst. Met deze alles overkoepelende aanpak integreert u development, testen en de benodigde infrastructuur. Een toekomstvaste ontwikkel- en beheeromgeving voor constante vernieuwing van uw applicaties is het resultaat.

Wat u met onze experts kunt realiseren

 

Sogeti professionals

Onze ALM DevOps-professionals kunnen uw team ondersteunen. Zo profiteert u direct van hun kennis van een breed scala aan tools en open source frameworks zoals AngularJS, Knockout, Bootstrap, Node en MVVM voor App Development. Maar ook van hun expertise op het vlak van de Microsoft-frameworks MVC, EF en TypeScript. Zo behoud u continu de businesswaarde van uw applicaties.

Heeft u snel behoefte aan specifieke Microsoft-kennis op het vlak van continuous integration, front-end development, security en cloud? Wij kunnen u helpen op het gebied van DevOps met DotNet, SharePoint, Azure en O365. Onze Microsoft professionals kunnen u alle taken rond uw Microsoft-applicaties uit handen nemen. Onze experts werken nauw samen met de productgroepen van Microsoft in Redmond om voorop te blijven lopen.

 

Pay per use icon

ALM DevOps biedt u dezelfde voordelen als de cloud. U kunt onze professionals op pay-per-use-basis inzetten. U schakelt ze in voor alleen die periode dat u hun kennis en capaciteit nodig hebt. Deze flexibiliteit is mogelijk door het selfservice-portaal: OneShare, waarmee onze developers en testers werken.

Wilt u applicaties die meer businesswaarde leveren?

Wij bekijken graag met u hoe wij u met ons ALM DevOps-vakmanschap kunnen helpen.

Maak een afspraak met Ton van Veen

Kan ik je helpen?

Ralph Jonkers Manager Microsoft Community
Phone number: +31 6 2577 1174