Digitaal werken in de maakindustrie [webinar]

Webinar workspace manufacturing

Manufacturing bedrijven maken volop de beweging naar digitaal werken, maar hoe ziet die moderne werkomgeving er in 2017 uit?

In de maakindustrie is samenwerking dé voorwaarde voor succes. De digitale transformatie vereist een verregaande integratie van communicatie en processen.

Technologische innovaties

Hoe zorg je ervoor dat je in deze snel veranderende omgeving van de maakindustrie efficiënt, flexibel en snel blijft samenwerken? En altijd en overal toegang hebt tot de juiste gegevens? Dankzij technologische innovaties maken manufacturing bedrijven volop de beweging naar de digitale werkplek, maar hoe maak je optimaal gebruik van deze nieuwe mogelijkheden? 

Tijdens dit webinar op 20 april gaan experts uitgebreid in op hoe je als maakbedrijf snel de nieuwste innovatie van het digitale werken kunt implementeren.

Digitaal werken

Of het nu gaat om medewerkers in de productie, in het magazijn, op klantlocaties of op het hoofdkantoor; een moderne werkomgeving levert voordelen op in alle lagen van de organisatie. Medewerkers beschikken over een op hun rol gebaseerde digitale werkomgeving met op hen afgestemde informatie, eenvoudige samenwerkingsmogelijkheden en ruime kennisdelingsvoorzieningen. Op basis van alle informatie kunnen zij beter en sneller beslissingen nemen die direct bijdragen aan de verbetering van de operationele efficiency.

Door het bijwonen van dit webinar leer je onder andere:

  • Hoe je met technologische innovatie het digitale werken snel implementeert in je organisatie.
  • Hoe je innovatie kunt versnellen met een digitale samenwerkingsomgeving
  • Hoe je (remote)medewerkers in staat kunt stellen om te werken vanaf elke locatie en ieder device
  • Hoe je gevoelige IP veilig kunt stellen en je kunt verzekeren van naleving van regelgeving
  • Waaraan de optimale werkomgeving voor de maakindustrie in 2017 moet voldoen

Schrijf je vandaag in

Wil jij aan de slag met de digitaal werken? Neem voor meer informatie contact met ons op of bekijk onze andere events. 

 

Kan ik je helpen?

11:00 - 12:00
Online Webinar