Frankwatching event: Digital Workspace

Frankwatching-DigitalWorkplace-Sogeti

Coen Eskes en Daniël Laskewitz laten tijdens Frankwatching's Digital Workspace zien hoe je in 1 uur digitaal werkplek-geluk creëert. 

Meld je nu aan voor het event op 16 april 2020 via onderstaande link!

Het Frankwatching event Digital Workspace is een must voor iedereen die op zoek is naar inspiratie voor het opzetten van een succesvol social intranet en connected company. 

Platforms, tools en omgevingen

Laat je op 15 februari 2018 in de Jaarbeurs van 09:30-17:00 inspireren door actuele insights, ervaringen en best practices in de vorm van verschillende waves en tracks met ruim 25 experts. Ontdek wat er nodig is voor de keuze, inrichting, adoptie en implementatie van de juiste online platforms, tools en omgevingen.

Digitale werkplek

Tijdens het event staan ook de workspace-experts van Sogeti op het podium: Coen Eskes en Daniël Laskewitz. Zij laten zien wat digitaal werkplek-geluk betekent. Binnen 1 uur realiseren zij wat medewerkers écht willen. 

Werknemers zijn zich steeds meer bewust van de mogelijkheden van digitalisering. Maar wat willen ze nu écht? Het antwoord is: digitaal geluk in hun werkplek! Hoe maak je als organisatie aan de achterkant waar, wat je gebruikers aan de voorkant belooft? Kies je voor snelheid of perfectie? En hoe voorkom je lange implementatie- of verandertrajecten? Tijdens de sessie ervaar je hoe je een werkplek op maat kunt maken en wat digitaal werkplek-geluk betekent! Binnen 1 uur heb jij dit ook voor jouw organisatie gerealiseerd.

Benieuwd naar de sessie van Coen en Daniël tijdens Digital Workspace? 

Bestel nu jouw tickets via Frankwatching en bezoek ons tijdens een sessie of een demo op de stand. 

Ga naar de aanmeldpagina van Frankwatching

Kan ik je helpen?

09:30 - 17:00
Media Plaza - Jaarbeurs Utrecht