Azure Migrate & Modernize Thursday - Finance & Professional Services

Cloud Services Cloud Platform

Ontdek de mogelijkheden van Microsoft Azure

Hoe kan de cloud bestaande processen verbeteren en optimaliseren? Ontdek de mogelijkheden binnen Finance & Professional services. Meld je vrijblijvend aan voor dit virtuele event op 14 januari!

Aanmelden

Versnelde digitalisering

Veel persoonlijke en op papier gebaseerde processen zijn onmogelijk geworden omdat teams vanuit huis werken. Deze, en andere plotselinge veranderingen, hebben ertoe geleid dat dienstverleners de digitalisering van hun bedrijven snel hebben versneld. Deze maatregelen omvatten het verkennen van de potentie van cloud computing om hen te helpen hun activiteiten te automatiseren, risico's te beheren, financiële criminaliteit en cyberaanvallen te voorkomen en hun diensten te personaliseren.

Van risicobeheer tot gegevensbeveiliging, de cloud kan bestaande processen zowel moderniseren als stroomlijnen op manieren die de manier waarop een bedrijf zaken doet kan veranderen. Microsoft Azure helpt om gegevensbronnen te combineren, slimme technologie te integreren en de voorkeuren van klanten beter te begrijpen, terwijl het bedrijven een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en schaalbaarheid biedt die ze nodig hebben om zowel compliant als concurrerend te zijn.

Hoe kunnen bedrijven een compatibele, veilige en schaalbare infrastructuur implementeren?

Ons Azure M&M Thursday-evenement richt zich volledig op de mogelijkheden van Azure-cloudtechnologie voor financiële, telecom-, consultancy-, personeels- en transportsector. Laat je inspireren door onze keynotes, partnersessies en een interactieve Q&A.

  • Ontdek de voordelen van cloudmigratie en de noodzakelijke stappen voor een succesvolle implementatie
  • We bespreken de specifieke trends voor de financiële & telecom-, consultancy-, uitzend- en transportsector en demonstreren hoe Microsoft deze ontwikkelingen benadert
  • Breakout-sessies georganiseerd door Microsoft-partners, boordevol nuttige praktijkvoorbeelden van klanten
  • Het evenement is bedoeld voor IT-professionals en IT-beslissers

Agenda

Tijdstip Onderwerp
10:30 – 11:00 uur Introductie en Keynote door P.T. Wijle, Finance Lead bij Microsoft
11:00 – 11:15 uur Partner Pitches
11:15 – 11:35 uur Partner Break Out 1
11:40 – 12:00 uur Partner Break Out 2
12:00 – 12:20 uur Gast Keynote door Dennis Mulder, CTO van Microsoft Nederland
12:20 –12:45 uur Live Q&A

Aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Meld je vrijblijvend aan via de aanmeldpagina van Microsoft zodat wij je virtueel kunnen verwelkomen op 14 januari!

Aanmelden

Bekijk ook wat Joost Ramaekers (Head of Sogeti Nederland) en Ernst-Jan Stigter (CEO Microsoft Nederland) zeggen over de grote kansen van het Microsoft Power Platform:

Kan ik je helpen?

10:30 - 12:45
Webinar Sogeti & Microsoft