Azure Migrate & Modernize Thursday - Manufacturing & Cross Industry

Cloud Services Managed Clouds

Transformeren voor de toekomst

De maakindustrie draait volledig om innovatie. Welke rol speelt de cloud hierin en hoe optimaliseer je hiermee dagelijkse processen om concurrerend te blijven? Meld je vrijblijvend aan voor dit virtuele event op 17 december!

Aanmelden

Innovatie stimuleren met cloudmigratie

Zoals Microsofts CEO Satya Nadella onlangs opmerkte, hebben we in een paar maanden tijd twee jaar digitale transformatie gezien als gevolg van de COVID-19-pandemie.

De maakindustrie heeft alles te maken met innovatie, maar is gebonden aan traditionele systemen. Nu is het tijd om disruptieve technologieën zoals IoT, machine learning, mixed reality en big data te implementeren. De eerste stap naar innovatie is het migreren van data naar de cloud. Microsoft Azure helpt om de dagelijkse activiteiten en productontwikkeling te optimaliseren, slimme technologie te integreren, de voorkeuren van klanten beter te begrijpen en tegelijkertijd bedrijven een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en schaalbaarheid te bieden die ze nodig hebben om zowel compliant als concurrerend te zijn.

Waarom zou ik dit evenement bijwonen?

Ons Azure M&M Thursday-evenement richt zich volledig op de kansen van Azure-cloudtechnologie voor de maakindustrie en sectoroverschrijdende industrie. Laat je inspireren door onze keynotes, partnersessies en een interactieve Q&A.

  • Je leert over de voordelen van cloudmigratie en de noodzakelijke stappen voor een succesvolle implementatie
  • Leer hoe u kunt profiteren van betere zakelijke inzichten, verbonden producten en diensten kunt ontwikkelen, uitvaltijd kunt verminderen en de prestaties van uw bedrijfsmiddelen kunt verbeteren
  • We bespreken de specifieke trends voor de maakindustrie en laten zien hoe Microsoft deze ontwikkelingen aanpakt
  • Breakout-sessies georganiseerd door Microsoft-partners, boordevol nuttige praktijkvoorbeelden van klanten
  • Het evenement is relevant voor zowel IT-professionals als IT-besluitvormers

Agenda

Tijdstip Onderwerp
10:30 – 11:00 uur Introductie en Keynote van de industry lead van Microsoft
11:00 – 11:15 uur Partner Pitches
11:15 – 11:35 uur Partner Break Out 1
11:40 – 12:00 uur Partner Break Out 2
12:00 – 12:20 uur Gast Keynote
12:20 –12:45 uur Live Q&A

Aanmelden

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Meld je vrijblijvend aan via de aanmeldpagina van Microsoft zodat wij je virtueel kunnen verwelkomen op 17 december!

Aanmelden

Kan ik je helpen?

10:30 - 13:00
Webinar Sogeti & Microsoft