Quality Experience Day 2019

Ervaar op 1 oktober de nieuwste ontwikkelingen in quality assurance, devops, testautomation. Kom naar de QX Day in Maarssen. 

QX-Day-2019

Transitie naar Agile en DevOps en toepassen van Continuous Testing; de werkwijzen, principes en voordelen zijn inmiddels voor iedereen wel bekend. Pas je het goed toe, dan zet je met een juiste mix van mensen en expertises snel kwalitatieve producten neer. Maar wat als dat niet lukt? En kwaliteit, snelheid en kosten juist onder druk komen te staan met de transitie naar deze nieuwe werkwijzes?

Krijg inzicht in hoe andere organisaties dit aanpakken en ontdek de nieuwste trends en ontwikkelingen in quality assurance en testen tijdens de QX Day 2019. 

Nieuwe trends in Quality Assurance, Testing en DevOps

Tijdens de QX Day 2019 op 1 oktober leer je van de best én worst practices rondom het verbeteren van (software)kwaliteit binnen Agile en DevOps. Krijg inzicht in de aanpak van diverse organisaties. En laat je inspireren door actuele ontwikkelingen en vernieuwende ideeën.

Kom naar de Quality Experience Day 2019 en krijg een compleet inzicht in alle actuele thema’s rondom Kwaliteit en Testen: 

  • Bezoek expertsessies over o.a. continuous testing, automation, CI/CDtestops, security en kunstmatige intelligentie
  • Ontvang concrete handvatten voor het garanderen van softwarekwaliteit met bijv. RPA of SAP Testen met S/4HANA Business Assurance
  • Leer van andere organisaties en ontmoet vakgenoten 
  • Krijg als eerste een preview van het jaarlijkse World Quality Report
  • Stel zelf jouw programma samen met diverse tracks en sessies
  • Bezoek de QX Zone met de nieuwste tools en technologieën

Het programma vind je hier in de loop van de tijd terug. 

Aanmelden QX Day 2019

Meld je nu direct aan voor dit gratis kennis & inspiratie-event. 

Data en Locaties

De Fabrique

Westkanaaldijk 3542 DA Utrecht

Contact

E-mail Rob