Tech Workout: Threat Modeling 101 - Een inkijk in de wereld van Threat Modeling binnen SDLC

Tech Workout Webinar serie

Houd jouw brein fit

Wil jij jouw tech brein fit houden? Meld je dan aan voor de gratis webinar serie Tech Workouts van Sogeti. Diverse experts praten jou in 20 minuten bij over hun expertise waarna er ruimte is voor een live Q&A. Bekijk de Tech Workout van 15 december!

Aanmelden

Prikkel jouw tech brein

Wil jij jouw tech brein fit houden? Tijd om mee te doen aan de Tech Workouts van Sogeti! Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld Performance Testen, Cyber Security of artificial intelligence? Onze experts praten je in 20 minuten bij over de laatste inzichten en trends, waarna jij zelf nog 10 minuten de gelegenheid hebt om vragen te stellen. Bekijk het thema van de Tech Workout van 15 december!

Een leuke sessie over Threat Modeling

Steeds meer organisaties begrijpen dat achteraf testen of security op orde is, niet genoeg is. Security embedden in de software development lice cycle (SDLC) is daarmee van essentieel belang geworden.

Deze Tech Workout nemen we je mee in één van de belangrijkste middelen om de SDLC veiliger te maken: Threat Modeling. We laten in ongeveer 30 minuten zien hoe security kan worden bekeken vanuit het perspectief van een aanvaller en lopen samen een pragmatisch proces door om risico’s in kaart te brengen. Een leuke sessie, speciaal gemaakt om jou deze waardevolle tool toe te laten voegen aan jouw gereedschapskist. Kom jij ook?

  • Moderator: Erwin Riemersma
  • Spreker: Tim de Gier

Meld je aan voor deze Tech Workout op 15 december van 12.15 tot 12.45 uur!

Aanmelden

Deel deze Tech Workout

Kan ik je helpen?

Jolien Marketing & Communications Specialist
Phone number: +31 886 606 600

12:15 - 12:45
Webinar Sogeti