Sogeti Java Meetup

Java Community Meetup - Hoe integreer je compliancy regels, vulnerabilities en voorkom je misconfiguratie in je code?

De Sogeti Java Community presenteert op woensdag 12 januari 19.00 uur met trots de Meetup "Hoe integreer je compliancy regels, vulnerabilities en voorkom je misconfiguratie in je code?" Benieuwd?

Aanmelden

Hoe integreer je compliancy regels, vulnerabilities en voorkom je misconfiguratie in je code?


Het niet (!) voldoen aan toepasselijke wet- en regelgeving door een organisatie kan van invloed zijn op de inkomsten van deze organisatie, wat kan leiden tot verlies van reputatie, zakelijke kansen, en waardering.
Wil je leren hoe je dergelijke scenario's in je organisatie kan voorkomen? Kom dan naar dit evenement waar Peter Rombouts zal demonstreren hoe compliancy rules, vulnerability, en misconfiguration checks geïntegreerd kunnen worden in het ontwikkelproces. Hoe eerder deze integratie plaatsvindt, hoe sneller de feedback cyclus zal zijn.
Deze demonstratie zal een voorbeeld laten zien van de fast-feedback loop door gebruik te maken van tooling in Azure DevOps, maar kan worden toegepast op elke CICD oplossing in het algemeen.


Over de spreker:
Als Subject Matter Expert Microsoft Development richt Peter Rombouts @Sogeti zich op innovatie en kennisoverdracht binnen de Cloud Development en Data divisie van Sogeti op alles wat met Microsoft te maken heeft.

Hij ondersteunt de top 500 enterprise organisaties in Nederland als consultant, lead developer en architect.
Daarnaast richt hij zich op het bouwen en ontwerpen van onderhoudbare, toekomstbestendige en veerkrachtige platformen en systemen. Hij coacht teams, pleit voor Cloud Native ontwikkeling, en traint en begeleidt DevOps teams in best practices op ALM, Cloud Native ontwikkeling, en software onderhoudbaarheid.

Kortom, wil je hier meer over weten? Meldt je dan aan via onderstaande link:

Aanmelden

Weet je trouwens dat je al onze Meetups van 2021 terug kunt kijken? Ga hiervoor naar ons Java Community YouTube channel! Superleerzaam en handig om achter de hand te hebben. Denk hierbij aan de Meetups rondom RxJava, Spring Webflux, Security & Kubernetes. Maar ook vind je daar de hele serie terug met betrekking tot Clean Code & Clean Architecture (aan de hand van de Java Roadmap).

Terugkijken

Heb je nog vragen?

Martien Verstralen Community Manager Java
Phone number: +31 886 606 600

19:00 - 20:30
Meetup Online