SoConnect Data banner

Power BI visualisation masterclass: From zero to hero in 1 hour!

SoConnect Data

Tijdens deze SoConnect Meetup delen we hele handige tips en best practices over hoe je die bijzondere dashboards en rapporten maakt.

Ondanks dat PowerBI een self-serve tool is om een proces te versnellen bij het ophalen van informatie en om actionable te zijn, kan PowerBI ook worden gebruikt om jouw verhaal aan anderen te vertellen. Dit vraagt om een andere aanpak en vereist daardoor andere informatieproducten.

Tijdens deze SoConnect Meetup delen we onze waardevolle tips en best practices over hoe je die bijzondere dashboards en rapporten maakt. Met een paar relatief kleine aanpassingen kun je afstappen van de standaard Power BI look-and-feel en jouw rapport naar een hoger niveau tillen. Dit zal je helpen visuals te creëren die gemakkelijker te begrijpen en te interpreteren zijn door jouw klant.

Watch SoConnect Data -  Power BI visualisation masterclass on YouTube.

We zoomen in op best practices voor dashboards en delen de do's en don'ts van Power BI-datavisualisatie om jouw verhaal over te brengen. Ook gaan we dieper in op Power BI-sjablonen die jouw rapport van saai en onaantrekkelijk omvormen tot een professioneel rapport dat nieuw leven blaast in de data-interactie.

We raden deze Meetup aan voor Report en dashboard designers, PowerPlatform designers, RPA developers, App developers, data visualisation specialisten, Data & information analysts, QA specialists & Sales.

Sogeti Data Professionals

Bij Sogeti brengen we hoogwaardige data-oplossingen naar onze klanten. Met onze expertise in technologie ondersteunen onze klanten in bij het bereiken van zowel hun maatschappelijke als strategische doelen. De kennis die we als Data Community hierbij opdoen delen we met jou. Deze meetup is bedoeld om je te informeren over en uit te nodigen in de discussie op het gebied van Data services, Data platforming, Data management en Data science topics.

Kan ik je helpen?

19:00 - 20:00
Online Meetup