Sogeti Esports Challenge: join our game!

Sogeti Esports Challenge

Altijd al eens aan een esportstoernooi willen meedoen?

Zaterdag 10 oktober 2020 is je kans! Een toernooidag met competitie, maar vooral veel fun. Op de tofste game-locatie van Nederland kun je gamen tegen de tofste gamers van Nederland: de Sogetisten.

Meld je aan

Toernooi met drie gametitels

Een esportstoernooi met drie gametitels, veel fun, competitie en uiteraard toffe prijzen. Tijdens het toernooi kun jij, als enthousiaste amateurgamer, spelen tegen de medewerkers van Sogeti en tegen andere amateurgamers. Je kunt dus meedoen aan een heus toernooi, spelen op een unieke locatie én tegelijk ervaren wat de sfeer bij Sogeti is. En we maken er een live uitzending van, inclusief tafelgesprekken en shoutcasters. De middag wordt begeleid door Gamers First en gestreamd via de Sogeti Nederland kanalen op Twitch en YouTube

Level up naar de PS5

Op de mainstage staan drie 1V1 sets waar de top Sogeti spelers in de drie game titels het gaan opnemen tegen jou. In de zaal staan per game nog drie 1V1 sets. Game jezelf level up en eindig op de mainstage. En betrek jouw achterban voor extra punten want de winnaar van het toernooi gaat naar huis met de nieuwste PS5.

Die extra punten? Hoe zit dat? In de zaal staat een Quiz-set opgebouwd, inclusief quiz master. Tussen de games door wordt er gequizd – uiteraard met gaming vragen. Iedereen kan hieraan meedoen via het Twitchkanaal. Deelnemers kunnen prijzen winnen, kunnen de toernooideelnemers level-up stemmen óf zich kwalificeren voor de Sogeti Esports Challenge 2021. De hele middag wordt gestreamd, verzorgd door Gamers First. Met presentator, shoutcasters en roving reporter.  Meld je dus snel aan of zorg dat je op 10 oktober de livestream volgt.

Programma

  • Wanneer:  zaterdag 10 oktober 2020, 13:00 - 17:00
  • Waar:  H20 Esports Campus in Purmerend 
  • Presentator: Koen Schobbers
  • Gametitels:  Counter-Strike: Global Offensive (PC), Super Smash Bros Ultimate (Nintendo) en Rocket League (PS). 
  • Variant: 1V1
  • Hoofdprijs: De nieuwste PlayStation 5. De 2e en 3e plaats zijn cadeaubonnen van de MediaMarkt.

Omdat fun het belangrijkste onderdeel van het toernooi is, gaat niemand met lege handen naar huis. Daarbij kun je aangeven dat je samen met een vriend/vriendin naar Purmerend wilt komen. Het toernooi is alleen voor gamers van 18 jaar of ouder. Aanmelden kan tot en met zondag 4 oktober.

Ja, ik meld me aan

Vragen? Laat het me weten!

Irma Hagemans Manager Arbeidsmarkt Communicatie

13:00 - 17:00
H20 Esports Campus Purmerend