SoPlay Gamenight 2019

Gamenight Sogeti

SoPlay Gamenight was een succes

Aanmelden voor de SoPlay Gamenight is helaas niet meer mogelijk.

Bekijk andere events

SoPlay | Games | Foodtruck| Fun

 

 

 

De vakantie is weer voorbij dat betekent dat het weer hoog tijd is voor een nieuwe editie van de grote SoPlay Game avond! Dé avond voor elke game liefhebber om gezellig bij elkaar te komen en elkaar te laten zien wie de baas is in een uiteenlopend assortiment aan bordspellen, (retro) videogames en andere activiteiten! Donderdag 12 september is het zo ver en iedereen is welkom op deze avond!

Zoals je van ons gewend bent komt er weer een verdieping vol met videogames, bordspellen en andere leuke dingen. Laat bijvoorbeeld zien hoe goed je bent in 30 seconds of in Kolonisten van Catan. Dat je anderen ver achter je laat met Mario Kart of Rocket League. Dat je vroeger de sjoel kampioen was van de straat, niet te verslaan bent met Super Smash Bros of hoe beweeglijk je bent in Virtual Reality met Beat Saber. Ook deze keer zijn er weer leuke prijzen te winnen met diverse toernooien. Dus pak je kans!

Eten en drinken wordt verzorgd met de befaamde foodtruck op het plein en volgeladen koelkasten en hapjes op de vloer!

Heb jij nog games of consoles die op de Game avond gebruikt mogen worden of wil heel graag dat ene zeldzame spel laten zien? Dat kan! Geef bij je aanmelding aan wat je mee wilt nemen en wij zorgen ervoor dat het een mooi plekje krijgt. Bijzondere aanvullingen krijgen van ons een leuk presentje!

Kortom: een avond vol met gezelligheid en fun! Meld je nu aan en dan zien we je terug op donderdag 12 september in Vianen!

Naar aanmeldpagina

Kan ik je helpen?

Phone number: +31886606600

18:00 - 21:00
Sogeti Kantoor Vianen