Geautomatiseerd testen

Ontdek de laatste trends in IT-testen en -kwaliteit! Download het World Quality Report.

World Quality Report 2015-2016

Geautomatiseerd testen: tot tien keer sneller testen

Testuitvoering is in veel projecten nog steeds een tijdrovende handmatige bezigheid. Door testautomatisering kunt u veel nauwkeuriger en sneller testen. In sommige gevallen verkort het automatiseren van uw testprocessen de doorlooptijd wel met een factor tien. Met een veel kortere time-to-market als resultaat.

Icon goals geautomatiseerd testenWilt u meer en/of vaker testen in een kortere tijd? De doorlooptijd van uw projecten verkorten? Misschien wel alle drie! Onze experts stellen samen met u concrete en meetbare doelen op, zodat achteraf het resultaat eenvoudig aan te tonen is.

Icon quick scan geautomatiseerd testenVoor we starten met het automatiseren van uw testprocessen doen we een quick scan om de haalbaarheid en doelstellingen te bepalen. Na de quick scan voeren we een Proof of Concept uit waarin we een representatieve testset automatiseren om aan te tonen dat de doelstellingen haalbaar zijn. Hierna starten we met de realisatie, implementatie en borging van de geautomatiseerde testen.

Icon vaste prijs geautomatiseerd testenWij automatiseren uw testen met standaard diensten tegen een vaste prijs, of bedienen u met maatwerk. Een helder overzicht van alle mogelijkheden vindt u in onze webshop.  .

Bekijk onze geautomatiseerde test services in onze webshop.

Contact

E-mail Sheila