Performance Testen

Ontdek de laatste trends in IT-testen en -kwaliteit! Download het World Quality Report.

World Quality Report 2015-2016

Performance testen: vooraf inzicht in snelheid en stabiliteit

Het belang van aandacht voor de performance van systemen groeit. In een tijd waarin gebruikers 24/7 beschikbaarheid verwachten en een slechte gebruikerservaring klanten kost, kunt u zich geen performance problemen veroorloven.

Performance testen volgens TMap helpt u bij het bereiken van uw performance doelen. Van ontwerp tot implementatie ondersteunt Sogeti uw projecten op het gebied van performance testen. Hiermee heeft u  beter inzicht in de snelheid en stabiliteit van uw systemen. Zo weet u waar u risico’s loopt of kosten kunt besparen.

perfromance eisen iconOnze experts helpen uw bij het uitwerken van uw performance eisen en het plannen en inrichten van performance testomgevingen en tools.

Peformance test tool keuze iconUw situatie en beschikbare budget bepalen de juiste toolkeuze. Onze experts hebben uitgebreide ervaring met alle gangbare performance test tools en adviseren u welke tool voor uw situatie het meest geschikt is. Sogeti kan deze tools ook aan u leveren of performance testen uitvoeren inclusief tools.

Performance test plan iconOp basis van een door ons op te stellen performance testplan geven wij inzicht in de te testen systeem processen, benodigde infrastructuur, doorlooptijd en kosten van de performance test. De volgende stap bestaat uit het daadwerkelijk uitvoeren van de performance testen en de rapportage hierover.

Performance test uitvoer iconWij kunnen performance testen uitvoeren als service, in projectvorm of via de inzet van experts. Hierbij kan Sogeti indien gewenst de tool licenties meeleveren als onderdeel van de uitvoering. Daarmee geeft u performance testen een vaste plaats in uw applicatie levenscyclus.

Sogeti Peformr iconMet de Performr-tool kunt u 24/7 de performance van uw applicaties monitoren vanuit het perspectief van uw gebruikers. Door Performr in te zetten bent u in staat om pro-actief in the springen op mogelijke performance problemen. Op deze manier werkt u continue aan de optimalisatie van de gebruikerservaring.

Bekijk ook onze performance test oplossingen in onze webshop.

Contact

E-mail Sheila