Erwin Riemersma
Erwin Riemersma
Manager Cybersecurity

Biografie

Ik ben een gedreven professional met een brede ervaring in IT en de ontwikkeling en begeleiding van IT professionals.

Als Unitmanager Cybersecurity Sogeti ondersteun en begeleid ik onze professionals binnen het dienstenpakket van advies, bescherming en monitoring van Applicaties, Data en Identiteiten, zowel on-premise als in de cloud.

Daarnaast ben ik geruime tijd betrokken geweest bij advies, implementatie en beheertrajecten binnen o.a. de detailhandel, met daarbij de verantwoordelijkheid voor het delivery management op de afgesloten contracten.

Ik ben een echte teamspeler die sterk is in het coachen en ontwikkelen van medewerkers in het team; ben sterk communicatief en kan naast leidinggevende rollen ook adviserende en ondersteunende rollen vervullen.

Bij Sogeti helpen we u om slimme, strategische keuzes te maken. Vooraf bepalen wat voor uw klanten en u cruciaal is, stelt ons in staat om met u te bepalen wat wordt beveiligd. Sogeti helpt u door risico gebaseerde IT-GRC (Governance, Risk & Compliance) en BCM (Business Continuity Management). Wij geven advies over de te volgen beveiligingsstrategie op basis van het huidige volwassenheidsniveau van uw cybersecurity. We helpen u om uw beveiligingsperimeters, -doelstellingen en -procedures te definiëren. We beschermen uw systemen met onze oplossingen voor cybersecurity en houden toezicht op uw systemen om cyberaanvallen op te sporen en vooraf te verhinderen.

Contact

Dial

Phone number: +31 6 29563164

Stuur bericht

Mijn Skills