Podcast: wat heeft de tester nodig in het digitale tijdperk?

Podcast Testing in a digital age

Welke skills heb je nodig met alle ontwikkelingen in testengineering? En wat is de rol van de tester in het digitale tijdperk? In het boek ‘Testing in the Digital Age – AI makes the difference’ geven de auteurs inzicht in de ontwikkelingen en rollen die nodig zijn bij andere manieren van kwaliteit waarborgen. 

Podcast serie over testen in het digitale tijdperk

In de twee eerdere podcasts in deze serie ‘Testing in the Digital Age’ gaat één van de auteurs en senior tester Tom van de Ven, in op hoe testen verandert in het digitale tijdperk en hoe je AI in de testpraktijk kunt toepassen. 

In een serie van 3 podcasts gaat één van de auteurs en senior testconsultant High Tech Tom van de Ven, uitgebreid in op diverse onderwerpen rondom de transitie van testen. In deze derde podcast vertelt Tom onder andere over:

  • Welke kennis, kunde en inzichten de tester nodig heeft
  • Crossfunctionele teams en DevOps
  • Gevolgen voor de rol van de testengineer
  • Worden we allemaal een ‘singularity meteorologist’?
  • Advies voor testengineers

Luister nu naar de Podcast ‘Wat heeft de tester nodig in het digitale tijdperk’? 

[[{"fid":"18402","view_mode":"default","fields":{"format":"default"},"type":"media","field_deltas":{"4":{"format":"default"}},"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"4"}}]]

Beluister nu ook podcast 1 en 2 in deze serie. 

Heb je vragen naar aanleding van de podcasts of het nieuwe test boek? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.