Jeroen Egelmeers Sogeti Nederland
Jeroen Egelmeers
Senior FullStack Developer

Biografie

In dat bijzondere jaar waarin de eerste GSM werd gebruikt door Harri Holkeri, de eerste webbrowser het "NeXTStep-programma WorldWideWeb"​ werd geïntroduceerd door Tim Berners-Lee, gebeurde er nog iets speciaals. We spreken over het jaar 1991: "Hello World"! Ik werd geboren! Klaar om de toekomst beter te maken! "Make technology work!"
 
Als Full Stack Developer krijg ik energie om met de klant naar het complete plaatje te kijken en toe te werken naar een volledige oplossing. Heb ik respect voor zowel front-end als back-end. Iets wat wellicht heel vanzelfsprekend klinkt, maar lang niet altijd het geval is in de praktijk. Ik kijk verder dan een programmeertaal of framework en kijk naar dat wat het meest relevant, toekomst bestendig en waarde levert bij en voor de klant. Bijkomend voordeel is uiteraard dat ik in het gehele proces in kan springen. Front-end, back-end maar door mijn Scrum master ervaring ook op het proces rondom de ontwikkeling.
 
Momenteel help ik Philips op de research afdeling bij het opzetten van gave nieuwe producten. Daarvoor heb ik via Sogeti waarde kunnen toevoegen bij De Rechtspraak (Ministerie van Justitie en Veiligheid), Achmea, Centraal Beheer, Avero, Interpolis, Yokogawa en Ignation. Ook zij hebben kunnen rekenen op mijn tomeloze energie, enthousiasme en vakkundigheid.
 
Dat alles onder het motto: "There is only one thing that makes a dream impossible to achieve: the fear of failure." Heeft u vragen, ideeën of ook een droom die u middels techniek tot leven wilt laten komen: neem contact op! Want "We make technology work!"
 

Contact

Dial

Phone number: +31 886 606 600

Stuur bericht