Ettiene Cooijmans
Etienne Cooijmans
Senior Mobile & Fullstack Developer

Biografie

Als Senior Mobile Developer help ik met het ontwikkelen van allerlei mobiele apps, waarbij ik met name ben gespecialiseerd in het ontwikkelen voor Android.
Daarnaast heb ik ook andere expertises, diverse hybride frameworks, fullstack en frontend development.

Als Mobile Developer werk ik aan uiteenlopende projecten, zoals een app om je lampen mee aan te sturen, een app die je paspoort voor je inscant, of een app voor het in contact brengen van zieke kinderen. Hier werk ik vaak voor samen met allerlei verschillende disciplines, en die afwisseling en verbreding geeft mij energie.

Het mooiste aan apps vind ik het maken software die past in je hand, en waar je ook iets aan hebt. Één voorbeeld in het bijzonder hiervan is de app die wij hebben gemaakt voor Stiching NOMI. Met deze app brengen wij chronisch zieke kinderen met elkaar in contact, in  een veilige omgeving. Binnen dit project was ik de technische lead, waarin ik verantwoordelijk was voor het ontwikkelen van de backend, de app, teamcoördinatie, en het samenwerken met de designer om te kijken hoe wij een app kunnen maken die ook echt aansluit bij de doelgroep.

Het resultaat? Een app waarmee de jongeren van Stichting NOMI evenementen kunnen organiseren en bezoeken, chatten, en in direct contact staan met een redactieteam wat hen kan helpen als het even niet zo lekker gaat. En dat alles in een veilige, afgeschermde omgeving.

Contact

Dial

Phone number: +31 886 606 600

Stuur bericht