Sap on Azure Services

SAP on Azure services

Jouw SAP integreren met Microsoft Office?

Profiteer van de flexibiliteit, schaalbaarheid en pay-per-use van SAP on Azure. Vraag vrijblijvend informatie aan.

Tijd voor SAP in de public cloud

Zijn er teveel investeringen in de infrastructuur nodig om je SAP-landschap up-to-date te houden? Tijd om te migreren naar SAP in de cloud. Dan betaal je per gebruik, beschik je altijd over up-to-date functionaliteit, kun je flexibel capaciteit op- en afschalen en maak je jouw organisatie wendbaarder. 

SAP HANA noodzakelijk en Business Suite 7 niet meer ondersteund 

Hoe blijf je up-to-date met de roadmap van SAP? En beperk je de benodigde investeringen tot wat je daadwerkelijk nodig hebt; investeringen die meegroeien met de ontwikkeling van je organisatie? SAP HANA als database wordt steeds gangbaarder en is onvermijdbaar. De on-premise SAP Business Suite 7 wordt vanaf 2025 niet meer ondersteund – en SAP Customer Experience zelfs sinds 2017 al niet meer geüpgrade. 

SAP on Azure

SAP on Microsoft Azure is een populaire en interessante oplossing om SAP te gebruiken. Hiermee wordt samenwerken eenvoudiger, omdat SAP optimaal integreert met Microsoft Office. Daardoor kun je SAP gegevens gebruiken in Outlook, Skype, Teams, SharePoint, Excel en Power BI. Via single sign-on heb je sneller toegang tot documenten en kunt deze direct delen. Daarnaast kun je eenvoudig je cloudinfrastructuur op- en afschalen naar gelang je behoefte.

Sogeti SAP on Azure services

•    Migratie – de zekerheid van een vlotte en veilige SAP migratie naar Microsoft Azure. De Sogeti SAP consultants in ons Center of Excellence hebben de SAP Basis-, Functionele en Testexpertise om dit geruisloos te realiseren.
•    Beheer – met SAP-as-a-service heb je geen omkijken naar beheer en altijd up-to-date security en functionaliteit. Ook hier zorgt de inzet van ons unieke Center of Excellence voor de juiste kennis en ervaring op de juiste momenten.
•    Consultancy – advies over de beste SAP cloudoplossing voor jouw organisatie en branche.

SAP Roadmap

De roadmap van SAP geeft duidelijk de richting naar cloud aan. Het wordt tijd om ECC te vervangen en te upgraden naar S/4HANA. Tot 2025 worden nog andere databases dan HANA ondersteund, maar daarna en vaak wenselijk eerder is HANA de toekomstvaste oplossing. SAP gebruiken op public cloud is een zeer voor de hand liggende constructie, om op de langere termijn naar SAP-functionaliteit als Software-as-a-Service door te groeien. Uiteindelijk is dat waar SAP met haar roadmap naartoe ontwikkelt en ook de SAP-gebruikende organisaties geleidelijk naartoe mee moeten ontwikkelen.

Waarom SAP on Azure?

  • Flexibiliteit: speel snel in op klantvragen en marktontwikkelingen met nieuwe functionaliteit en berekeningen
  • Snel capaciteit op- en afschalen. Anticipeer op pieken en dalen in je gebruik en pas jouw cloudinfrastructuur daar direct op aan zodat je altijd beschikt over precies de juiste infrastructuur 
  • Pay-per-use: betaal alleen voor daadwerkelijk gebruikte capaciteit
  • Van Capex naar Opex: geen terugkerende investeringskosten en je hoeft niet vooraf in hardware te investeren
  • Up-to-date functionaliteit en security
  • SAP development- of testomgevingen zijn direct beschikbaar

Partner van Microsoft 

Als strategisch partner van Microsoft hebben we jarenlange, uitgebreide ervaring met Azure. Zo helpen we als enige Nederlandse organisatie Microsoft bij de doorontwikkeling van Azure. In SAP on Azure bundelen we die Azure expertise met onze SAP kennis en ervaring, voor zowel implementatie, migratie als het technische beheer.

Integreren SAP met Microsoft Office

Beschik je momenteel niet over de flexibiliteit, schaalbaarheid en het pay-per-use model van Microsoft Azure? Vraag vrijblijvend informatie aan.

Aanvragen SAP on Azure

Kan ik je helpen?