Hoe bereik je betere Microsoft Teams governance?

Microsoft Teams governance webinar

Beheersbaar houden

Wij nodigen je uit voor het Sogeti webinar: ‘Hoe bereik je betere Microsoft Teams governance?' Dit webinar zal plaatsvinden op woensdag 15 juli 2020 van 10.00 – 11.00 uur en zal in het Engels worden gegeven.

Direct aanmelden

Door de huidige situatie werken we voor het grootste deel van de tijd op afstand. Microsoft Teams is een geweldig platform om te communiceren, samen te werken en je werk te organiseren. Het gebruik van Teams heeft de laatste maanden een enorme vlucht genomen. We krijgen veel vragen van organisaties hoe ze het gebruik van Teams beheersbaar houden en hoe je betere governance bereikt.

Vereenvoudig beheer van Microsoft Teams

In dit webinar nemen Laurent Elmaleh (Business Development Manager EMEA, Powell Software) en Eugène Dauphin (Senior Business Productivity Consultant, Sogeti) je mee in een live demo van de tool Powell Teams. Deze tool vereenvoudigt het beheer, gebruik en adoptie van Microsoft Teams.

Voor wie

Dit webinar is heel interessant voor Office 365 product owners, digital transformation managers, business owners, IT projectleiders, IT managers.

Aanmelden

Reserveer nu jouw plaats op woensdag 15 juli. We kijken er naar uit je woensdag 15 juli om 10.00 uur virtueel te ontmoeten!

Direct aanmelden

Kan ik je helpen?

10:00 - 11:00
Webinar Microsoft