SoPlay-Gamenight

Gaming en fun

Een LAN party op kantoor met al je collega's, dat is toch wel de droom van iedere gamer? Of jouw favoriete game streamen? Of een nerfgevecht in de kantoortuin? Bij Sogeti kan dat! Van gamenight tot Twitch tot eSports.

Aankomende gamenight

Gamenight! Een avond vol fun

Samen met al je collega's gamen op kantoor, klinkt vet toch? Twee keer per jaar organiseren een aantal enthousiaste collega's een gamenight waarbij alle Sogeti collega's zijn uitgenodigd. De gamenight is dé avond voor elke game-liefhebber om gezellig bij elkaar te komen en elkaar te laten zien wie de baas is in vele verschillende soorten spellen: bordspellen, (retro) videogames, nerfgevechten en nog veel meer!

Het kantoor wordt omgetoverd tot een echte gamehal met voor ieder wat wils. Dit is wat je ongeveer kan verwachten: een Arcadehal (met o.a. FIFA, MarioKart, Rocket League), Nerfgun Battle Arena, heel veel bordspellen, VR games en natuurlijk foodtrucks. Beeld zegt meer dan woorden, dus bekijk de aftermovie.

Watch Dit was de Sogeti SoPlay Gamenight 2022 on YouTube.

 

Samen gamen op Twitch

Elke vrijdag gezellig samen gamen met Sogetisten? We streamen op sowieso op vrijdag vanaf een uur of 19:00, maar vaak ook nog op woensdag. De games wisselen. En ja, natuurlijk vinden we het superleuk als ook jij de controller oppakt en meedoet.

Naar Twitch 

Sogeti eSports

Elke jaar wordt er wel een game-toernooi georganiseerd. Dit doen we soms binnen Nederland maar meestal ook over de grenzen heen. Hoe leuk is het om te spelen tegen een team uit Spanje? of de Verenigde Staten?  

Krijg jij ook energie van gamen?

Ben jij iemand die graag de schouders onder je werk zet én daarbij van veel gezelligheid houdt? Bekijk dan de vacatures of neem contact op met een van de recruiters voor een oriënterend gesprek.

Bekijk de vacatures

Kan ik je helpen?

Irma Hagemans Marketing & Employer Branding