Sogeti SoPlay Gamenight King's Games webbanner

SoPlay Gamenight - King's Games

Yes! De volgende gamenight staat in de stijgers! Van bordspel tot arcade tot nerfguns. Op donderdag 20 april! En het thema? King's Games.  Zien we jou daar?

Aanmelden

Gamenight op 20 april

Deze gamenight heeft als thema King's Games en we zullen het pand in stijl aankleden. Kom jij ook verkleed? We reiken een mooie prijs uit aan degene die zich het beste heeft uitgedost. Het nerfgun toernooi is ook weer terug, dit keer in een koninklijke setting. Verder is de avond zoals je van ons gewend bent: veel games en bordspellen, veel gezelligheid en goed eten en drinken.

We game, you game

Ben jij nog nooit op een van onze gamenights geweest en ben je wel benieuwd wat het inhoudt? Dit is wat je ongeveer kan verwachten: een Arcadehal (met o.a. FIFA, MarioKart, Rocket League), Nerfgun Battle Arena, heel veel bordspellen, VR games en natuurlijk foodtrucks. Beeld zegt meer dan woorden, dus bekijk de aftermovie van vorig jaar.

Watch Dit was de Sogeti SoPlay Gamenight 2022 on YouTube.

Programma

  • 17:00 - 19:00 Foodtrucks
  • 18:00               Start games
  • 22:00               Einde avond

Ben jij erbij?

De gamenight wordt een supervet feest. Wacht niet te lang met aanmelden, want we hebben een beperkt aantal plaatsen. 

Aanmelden

Krijg jij hier ook zoveel energie van?

Ben jij iemand die graag de schouders onder je werk zet én daarbij van veel gezelligheid houdt? Bekijk dan de vacatures of neem contact op met een van de recruiters voor een oriënterend gesprek.

Bekijk de vacatures

Kan ik je helpen?

17:00 - 21:30
Sogeti Vianen