QX Day 2023 - SustAInable Quality Engineering

Op dinsdag 19 september is het weer zover: het grootste evenement van Nederland op het gebied van Quality Engineering en Testen. We hebben ook dit jaar weer een compleet en inspirerend programma vol keynotes, praktijkverhalen en workshops. Dit jaar kun je de QX Day alleen live op locatie ervaren. Het aantal plekken is daarom beperkt. Mis het niet en schrijf je gelijk in!

Bekijk hier het programma!

SustAInable Quality Engineering

Is het thema van QX Day 2023. Generative AI is de gamechanger van dit moment. De mogelijkheden van deze technologie zijn grensverleggend. Het onderzoeken van de mogelijkheden én van benodigde kaders is een topprioriteit in alle organisaties. Het besturen van de mogelijke impact van deze technologie is een grote uitdaging.

Generative AI is natuurlijk niet het enige agendapunt binnen organisaties. Innovaties, transformaties, verbetering van klantbeleving, verbetering of versterking van concurrentiepositie, zijn aan de orde van de dag. En dat alles met duurzame impact, voor de eigen organisatie, voor onze medewerkers, voor onze klanten, voor de maatschappij en de wereld waarop we zo zuinig moeten zijn. Ga jij geinspireerd naar huis na de QX Day 2023: SustAInable Quality Engineering? We zien je op 19 september!

Programma

We bieden je ook dit jaar weer een compleet en inspirerend programma met meer dan 25 sprekers. Je kiest zelf jouw programma, door deel te nemen aan workshops, discussiemeetings of te luisteren naar keynotes en praktijkverhalen. Op het hoofdpodium van QX Day 2023 starten we met presentaties van experts. Daarin hoor je alles over strategische vraagstukken bij ontwikkelingen binnen het thema SustAInable Quality Engineering. Aansluitend op de presentaties gaan we hierover in gesprek met verschillende organisaties. 

In het middagprogramma geven we verdieping aan het thema met presentaties over concrete toepassingen en gesprekken met vertegenwoordigers van diverse organisaties. Houd deze webpagina in de gaten, de sprekers worden daar bekend gemaakt.  Uiteraard behandelen we ook het World Quality Report dat in oktober wordt gelanceerd. Op QX Day 2023 krijg jij de preview! 

Quality Experience Center

Naast de presentaties en workshops is er op locatie het Quality Experience Center ingericht, waar je Quality Engineering in de praktijk beleeft en kennis kan maken met de nieuwste tools. Vanaf 09:00 uur ben je welkom in DeFabrique.

Meer informatie

Datum en locatie

Deelnemen aan de QX Day kan alleen op locatie. Wil jij erbij zijn? Meld je direct aan! Na bevestiging, ontvangen we je 19 september vanaf 09:00 uur met wat lekkers in DeFabrique te Utrecht. Je kunt dan alvast inspiratie opdoen in het Quality Experience Center. Na afloop van het inhoudelijke programma, is er gelegenheid om het Quality Engineering Center te bezoeken en de dag af te sluiten met een netwerkborrel.  

  • Dinsdag 19 september 2023
  • Bij DeFabrique: 10:00 tot 18:00 (inloop vanaf 09:00)

 

QX Day 2022 Terugkijken

Terugkijken
 

Download programma

QX Day 2023 programma

 

QX Day 2023 - Aftermovie

Watch QX Day 2023 Aftermovie: Een Diepgaande Terugblik op SustAInable Quality Engineering on YouTube.

Programma 

QX Day Programma Ochtend
QX Day Middag 2023
QX Day Partners

10:00 - 18:00
DeFabrique Utrecht