Boeklancering Quality for DevOps teams

TMAP-boeklancering-Quality-for-DevOps-Teams

Meld je aan voor de boeklancering

Als eerste in het boek 'Quality for DevOps teams' duiken? Meld je aan voor de boeklancering op 17 maart in de Jaarbeurs in Utrecht!

Direct aanmelden

DevOps heeft zich de laatste jaren bewezen als dé manier van werken in IT-delivery. Met behulp van CI/CD-pipelines zijn teams in staat snel businesswaarde te leveren. Tegelijkertijd brengt DevOps een uitdaging met zich mee: hoe houdt het team de focus op kwaliteit gedurende het volledige IT-delivery proces? Quality engineering moet een integrale rol spelen!

Een vernieuwde TMAP body of knowledge

Het boek 'Quality for DevOps teams' ondersteunt cross-functional teams in het implementeren van kwaliteit in hun cultuur, met praktische voorbeelden, bruikbare kennis en een beetje theorie. We beschrijven bijvoorbeeld de nieuwe QA & Testing Topics en hoe als team te profiteren van de CI/CD-pipeline.

Door de jaren heeft TMAP zich ontwikkeld van een test management approach tot een brede ‘body of knowledge’ gericht op kwaliteit in alle vormen van IT-delivery. Het bouwt voort op de praktische ervaring van duizenden mensen in meer dan 25 jaar. Samen met de lancering van het nieuwe boek presenteren we op 17 maart ook de vernieuwde versie van de nieuwe TMAP-website.

Programma

Op 17 maart ben je vanaf 13.30 uur van harte welkom bij Media Plaza in de Jaarbeurs in Utrecht. Om 14.00 uur starten we het programma met keynotespreker Sander Hoogendoorn (inspirator en software craftsman). De schrijvers praten je bij over de hoogtepunten van het boek vanuit het perspectief van verschillende leden van een cross-functional team. René Tuinhout (RDW) sluit af vanuit de invalshoek van organisaties die DevOps (willen) implementeren. 

Vanaf ongeveer 16:00 uur ontmoeten we elkaar tijdens de borrel en ontvang je een gratis exemplaar van het boek. Kortom, alle ingrediënten voor een boeiende middag zijn aanwezig!

Direct aanmelden

Kan ik je helpen?

Rik Marselis
Lead Management Consultant
Phone number: +31347225469

13:30 - 17:00
Media Plaza, Jaarbeurs Utrecht