Boeklancering Quality for DevOps teams

TMAP-boeklancering-Quality-for-DevOps-Teams

Meld je aan voor het webinar

Als eerste weten waar het boek 'Quality for DevOps teams' over gaat en wat jouw organisatie eraan heeft? Meld je aan voor het webinar op 17 maart!

Direct aanmelden

Aanpassing event boeklancering

Door de toenemende zorgen rondom het waarborgen van de gezondheid van bezoekers aan grote evenementen in het kader van Covid-19, hebben wij besloten om de TMAP boeklancering ‘Quality for DevOps teams’ te wijzigen in een online event, oftewel een webinar! We zullen in een iets aangepaste en verkorte vorm de boeklancering online door laten gaan. 

Het is voor ons van groot belang dat we de veiligheid en gezondheid van alle klanten, Sogetisten en partners waarborgen en dat iedereen zich prettig en veilig voelt op onze evenementen.

Iedereen die zich reeds had aangemeld voor de boeklancering is automatisch aangemeld voor het webinar. Ken je anderen die het webinar ook willen bijwonen maak ze dan nog even attent op de mogelijkheid om zich alsnog aan te melden!

Aanmelden webinar

Aangepast programma

  • 14.30u – 14.35 uur: Welkom
  • 14.35u – 15.30 uur: De auteurs Rik Marselis, Berend van Veenendaal, Dennis Geurts en Wouter Ruigrok vertellen over de hoogtepunten van het boek vanuit het perspectief van verschillende leden van een cross-functional team.
  • 15.30 uur: Afsluiten & virtueel proosten op het nieuwe boek

Kortom, alle ingrediënten voor een boeiend webinar zijn aanwezig!

Een webinar... en het gratis boek exemplaar dan?

Iedereen aanwezig bij het webinar ontvangt een gratis exemplaar van het boek. In overleg wordt het boek waar mogelijk persoonlijk bij je langs gebracht. 

Wat kun je verwachten van Quality for DevOps Teams?

Alvast een eerste indruk krijgen? Bekijk hier het interview met Rik Marselis en Dennis Geurts om een indruk te krijgen van waar Quality for DevOps Teams over gaat en wat je eraan hebt. 

Alvast aan de slag met de nieuwste TMAP opleidingen?

Het nieuwe TMAP certificatieschema, dat in 2020 wordt ingevoerd, is afgestemd op de behoeften van drie doelgroepen: all people in cross-functional teams, performing people en organizing people. Deze TMAP trainingen zijn gebaseerd op het boek "Quality for DevOps teams" en de TMAP body-of-knowledge. De upgrade-training voor mensen die al ervaring hebben met TMAP is vanaf april beschikbaar, de certificatietrainingen komen later in 2020 beschikbaar. Voor meer informatie, inschrijven of inhouse trainingen, bekijk dan Sogeti Academy.

We kijken er naar uit je virtueel te ontmoeten op dinsdag 17 maart!

Kan ik je helpen?

Rik Marselis - Sogeti Lead Management Consultant
Phone number: +31347225469

14:30 - 15:30
Webinar Sogeti