Testing Thursday - SAP Testing

Testing Thursday Event

SAP Testing

Experts van Sogeti praten je in een uur bij over de laatste Testing trends en hoe je jezelf daarin kunt ontwikkelen. Benieuwd?

Terugkijken

Trends in SAP Testing

Benieuwd naar de laatste trends op het SAP Testing? Bekijk onze kennissessie van afgelopen 11 maart!

Terugkijken

Passie voor SAP Testing

Binnen Sogeti hebben we een zeer actieve community op het gebied van SAP Testing. Onze passie voor SAP Testing delen we graag met jou. Op Testing Thursday praten we jou in 1 uur tijd helemaal bij over trends en ontwikkelingen van dit vakgebied. SAP Testmanager Pepijn Paap en SAP Tosca Automation Specialist Tom van Winden verzorgen samen met communitymanager Tijs Wonders de sessie. Naast de laatste trends, gaan ze ook in op hoe zij succesvol zijn geworden binnen dit vakgebied.  Wie zijn Pepijn en Tom? Hier is alvast een korte introductie:
  
Pepijn Paap
Pepijn is een door de wol geverfde SAP Testmanager. Zijn passie voor SAP bracht hem in aansprekende projecten over de hele wereld. Van Singapore tot Noorwegen; overal waren de uitdagingen groot en de projecten complex. Als testmanager staat hij voor kwaliteit. Hij is hij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en deelt zijn kennis regelmatig op conferenties, in trainingen en als coach aan collega’s. Zijn ervaringen als SAP Testmanager en zijn inzichten in de ontwikkelingen in SAP deelt hij met veel plezier tijdens de SAP Testing Thursday!
 
Tom van Winden
Tom is een enthousiaste SAP Tosca Test Engineer die zijn grote passie heeft gevonden in het automatiseren van het testen van SAP processen met behulp van Tosca. Dat is een gouden combinatie, gezien het onlangs aangekondigde partnership tussen SAP en Tricentis Tosca. Hier zit hij dan ook bovenop en volgt de ontwikkelingen op de voet. Hij deelt zijn inzichten in SAP Test Automation met Tosca graag tijdens de SAP Testing Thursday!

Handig om te weten

Testing Thursday is een tweewekelijks event waarin elke keer een ander aspect van dit mooie vakgebied wordt belicht. Deze kun je nog verwachten:

Aanmelden SAP Testing

De sessie over SAP Testing vond plaats op 11 maart van 17.00 tot 18.00 uur. 

Bekijk SAP testing

Kan ik je helpen?

Jeroen Groot Careermanager +316-55697334

17:00 - 18:00
Webinar Vianen