TMap Dag 2016: ZOOOM IN

Tijd om eens écht in te zoomen op kwaliteit. Kom naar de TMap Dag 2016.
TmapDag2016_ZOOM IN

De TMap Dag 2016 heeft inmiddels plaatsgevonden. De presentaties zijn hier te downloaden. 

Zooom In

Hoe je ook kijkt naar digitale transformatie, The Internet of Things (IoT), Business Intelligence, Big Data of Cloud: kwaliteit wordt alleen maar belangrijker. En dat roept vragen op. Wie bepaalt anno 2016 wat goed is en wat niet? En belangrijker nog: wie heeft de regie bij het organiseren van kwaliteit?

Tijd om tijdens de TMap Dag 2016 in Utrecht nu eens écht in te zoomen op kwaliteit en de bijbehorende thema’s zoals Agile, DevOps en Test Automation in een helder perspectief te plaatsen. 

Focus op nieuwe technologie

In het Cinemec in Utrecht openen we u de ogen met verbluffende voorbeelden van nieuwe technologie. Wij tonen u de moderne wereld van softwarekwaliteit en maken deze vervolgens concreet met aansprekende klantcases en best practices. Dat moet je als IT-professional gezien hebben!

Kllik op de afbeelding voor een PDF van het programma. Bekijk hier de beschrijvingen van het programma. 

Programma TMap Dag 2016

Close-ups met concrete cases

Interessante sprekers geven vanuit diverse hoeken close-ups van de rol van kwaliteit in de digitale transformatie. In 16 interactieve breakouts kunt u vervolgens uw blik verruimen aan de hand van concrete cases op het gebied van Test Automation, Agile, Devops, IoT, Security, Cloud, BI en Tooling:

 • Hands Off
  We zoomen in op cases over Integrated Automation. Ervaar alles over testautomatisering en integratie.
 • Next Gen Testing
  Hierin focussen we op de laatste ontwikkelingen in Agile, Scrum en Devops.
 • IoT and Robotics
  Wat betekent nieuwe technologie voor de wereld van kwaliteit en testen?
 • Specialties
  Security, BI, Cloud; hoe je ook naar de digitale ontwikkelingen kijkt, kwaliteit wordt alleen maar belangrijker. Ervaar hoe in deze stream.

De Quality Area is dé plek om andere IT-professionals te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en alle ins en outs van de nieuwste snufjes van vooraanstaande technologiepartners te ervaren.

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door onze eventpartners:

 • IBM en Tricentis (Platinumpartner)
 • Microfocus en Smartbear (Goldpartner) 
 • Datprof en HPE (Silverpartners)

Meld u nu aan

Reserveer vandaag  uw stoel in het Cinemec Utrecht op 6 oktober. Want boeiender dan op de TMap Dag wordt kwaliteit dit jaar niet.

Contact

E-mail Rob

Andere Events

Event afbeelding DYA Dag 2018 - Architectuur en Ethiek

DYA Dag 2018

van der Valk, Utrecht

Hoe kunnen architecten ethiek meenemen in de architectuur? Ontdek het tijdens de DYA Dag 2018 op 9 maart. Meld je nu aan.