DYA Dag 2020

DYA Dag Sensemaking

Aanmelden voor de DYA Dag

Wij nemen je tijdens de DYA dag mee in de nieuwe visie op betekenisvolle architectuur. Meld je via deze pagina aan voor DYA Dag. In verband met het Coronavirus hebben wij het event verplaatst naar 4 september 2020. Mocht je je al aangemeld hebben dan volgt hier binnenkort bericht over. Nog niet aangemeld? Doe dat direct!

Direct aanmelden

Het thema: 'Sensemaking architecture'

In de complexe wereld van digitalisering, energietransitie en vele maatschappelijke vraagstukken is het een uitdaging voor organisaties om hun plek in de wereld te bepalen en realiseren. Hoe geef je betekenis aan al die factoren die tegelijkertijd inwerken op maatschappij en organisatie? Waar invloed op uitoefenen, waar iets mee doen, en wat naast ons neerleggen? Welke taal is geschikt om als architect de organisatie te helpen om deze vragen te beantwoorden?

Betekenisvolle architectuur

In de nieuwe visie van DYA staat centraal hoe we zinvol betekenis kunnen geven aan de complexiteit om ons heen. En dan komen we onvermijdelijk op concepten als ‘system of systems’, ‘sensemaking’, ‘value sensitivity’ en de chaostheorie. Naast als vanouds een aantal inspirerende sprekers uit praktijk en wetenschap, nemen we je tijdens de DYA Dag mee in de nieuwe visie op architectuur en hoe het nieuwe DYA de zingeving terugbrengt in de architectuur.

Programma

Vanaf 09:00 uur ben je op vrijdag 4 september van harte welkom in Van der Valk Utrecht. Om 09:30 uur starten we met het programma. In de aanloop naar het event ontvang je uiteraard meer informatie over de invulling. Tijdens de pauzes en lunch ontmoet je collega-architecten en kun je volop van gedachten wisselen. Kortom, alle ingrediënten voor een boeiende ochtend zijn aanwezig! Meld je aan via onderstaand formulier.

Praktische informatie

  • Datum: Vrijdag 4 september 2020 vanaf 9.00 uur
  • Locatie: Van der Valk Hotel Utrecht

Voor wie?

  • Architecten
  • Portfoliomanagers
  • Business- en IT management

Verder is de DYA Dag uitermate interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in enterprise architectuur, portfoliomanagers en business- en IT management.

Direct aanmelden

Kan ik je helpen?

09:00 - 13:30
Van der Valk Hotel Utrecht