Sogeti Azure award

Sogeti behaalt voor het derde jaar op rij de Azure Expert MSP status

Een perfecte score

Sogeti Cloud heeft een perfecte 100% score behaald in de 2020 Azure Expert Managed Service Provided audit. Ontdek wat dit betekent voor Sogeti, partners en klanten of ga direct naar onze Cloud Services voor meer informatie over onze dienstverlening!

Naar Cloud Services

Sogeti Cloud heeft een perfecte 100% score behaald in de 2020 Azure Expert Managed Service Provided audit met nul non-conformance of vereiste acties.

Sogeti's Gold Partner relatie met Microsoft is versterkt door onze meest recente accreditatie als Microsoft Azure Expert Managed Service Provider (MSP). We behoorden tot de eerste geaccrediteerde partners toen Microsoft het programma in 2018 lanceerde en wij zijn trots dat we deze status sindsdien elk jaar hebben behouden. 

Enorm belangrijk

Als groep hebben we ook "the Kubernetes on Microsoft Azure advanced specialization" accreditatie verdiend, evenals "the Modernization of Web Applications in Microsoft Azure advanced specialization", waarmee we onze sterke betrokkenheid en capaciteiten op alle gebieden van Cloud Advisory, Migrations, Run services, evenals containerization en applicatiemodernisatie laten zien.  

Microsoft Azure Expert MSP zijn is enorm belangrijk voor Sogeti. Ons uitgebreide Cloud aanbod, geleverd door OneDeliver, biedt een breed en diep portfolio van Cloud- en IT-diensten wereldwijd.

Met vlag en wimpel geslaagd

Dat we met vlag en wimpel geslaagd zijn voor de 2020-audit, is te danken aan het harde werk en de toewijding van iedereen die bij het accreditatieproces betrokken was. We hadden geen verbeterpunten en scoorden topscores met een 100/100 op alle gebieden. Dit werd opgemerkt door de onafhankelijke auditor, die meldde dat we "een zeer grote inzet toonden om de audit tot een goed einde te brengen en zeer goed voorbereid waren".

Tijdens de intensieve voortgangsaudit, die een dag duurde, hebben we de tools, technologieën en processen gedemonstreerd die we gebruiken om te voldoen aan de Azure Expert MSP vereisten. We werden ook beoordeeld op de kwaliteit van de training voor zowel nieuwkomers als ervaren collega's, die werd omschreven als "best practice in Azure skilling and ongoing training".

Jayanto Mukherjee, Sogeti's Head of OneDeliver, zegt hierover: "dit weerspiegelt de sterke focus op het uitrusten van onze mensen met de kennis en het vertrouwen dat ze nodig hebben om de nieuwste technologieën op de markt te brengen. Het is onze belofte - een garantie die zegt dat we ons 100% inzetten om de vaardigheden van elk van onze mensen op het hoogste niveau te brengen en om voorop te lopen. Het behalen van professionele certificeringen, waaronder Microsoft Certified Professionals (MCP's), is een belangrijke strategie voor ons."

Expertise aantonen

Onze topscores over de hele linie in de 2020 Azure Expert MSP-audit strekten zich uit van onze gestructureerde verkoopondersteuning tot een geïndustrialiseerde en zeer efficiënte end-to-end leveringsoplossing. We werden erkend in alle stromen, waaronder onze toonaangevende beoordeling (ondersteund door sterke klanttransformaties voor zowel migraties als applicatiemoderniseringsmethodologie), ons beveiligingsbeleid, en de tools die we gebruiken voor het monitoren en bestuur van onze Run-services.

Het auditrapport stelt: "Sogeti toonde goede expertise in het promoten en implementeren van de verschillende Azure diensten met evenredig bewijs van implementatie in klantomgevingen. Ze hebben goed gedefinieerde en goed ontwikkelde Cloud transformatie strategieën (Advise, Align, Animate) om hun klanten te helpen in hun Cloud transformatie journeys."

Vertrouwen van de klant

Wat betekent deze accreditatie voor onze klanten? Jayanto Mukherjee licht toe: "door een Azure Expert MSP te zijn, lopen we voorop als het gaat om de nieuwste technische ontwikkelingen en Azure best practices van Microsoft. Met ons geïndustrialiseerde, voorspelbare en zeer efficiënte Cloud aanbod helpen we klanten om zich beter aan te passen, innovatie te stimuleren en hun bedrijfsprestaties te verbeteren door Cloud op de 'juiste' manier aan te nemen en te omarmen." 

Sogeti's accreditatie als Azure Expert Managed Service Provider zet onze langdurige alliantie met Microsoft voort, waarmee we ondernemingen helpen om hun adoptie van Cloud technologieën te versnellen. 

Lees meer

Meer weten over hoe Sogeti en Microsoft samenwerken om alles te bieden wat jouw organisatie nodig heeft voor digitale transformatie, bekijk dan onze Cloud Services!

Naar Cloud Services

Deel dit artikel

Kan ik je helpen?

Profielfoto Clemens Reijnen Global Cloud CTO