Waarom verhuist SAP steeds vaker naar de cloud? [WHITEPAPER]

SAP on Azure Whitepaper.

SAP is het hart van de enterprise resource planning voor bedrijven in elke branche. Dat staat meestal in een on-premise omgeving. We zien echter dat het aanbod in de gehele softwaremarkt richting de cloud verschuift, daar is ERP geen uitzondering op.

Ook SAP kiest voor een transitie naar de cloud: SAP S/4HANA met de SAP HANA database staan klaar om het stokje over te nemen. Wat zijn de ontwikkelingen en welke stappen kun je nemen? Lees er alles over in de whitepaper. 

Welke voordelen bereik je met een cloud-migratie?

Het blijft met on premise omgevingen lastig om snel te reageren op marktontwikkelingen en verbruiksbehoeften. In de public cloud worden bandbreedte, rekenkracht en opslagcapaciteit met enkele kliks, of zelfs geautomatiseerd, geüpgraded of gedowngraded. Ook ontwikkelomgevingen zijn razendsnel gerealiseerd. Door deze schaalbaarheid is de time to market een stuk korter. Tijd is tegenwoordig essentieel om te concurreren, daarom wil je snel kunnen uitbreiden om je klanten direct de beste service te bieden.

Stappen naar de cloud

Het is nu een goed moment voor jouw organisatie om een SAP ERP-migratie naar de cloud te overwegen. Waarom moet je die stap overwegen, welke stappen kun je nemen, wat zijn dan de mogekijkheden van SAP on Azure en hoe zorg je dat die overstap naadloos gaat? Ontdek het in de whitepaper: 3 redenen waarom SAP steeds vaker naar de cloud verhuist. 

Kan ik je helpen?

Bob van der Linden
Senior Portfolio Sales
Phone number: +31 886 606 600