Terugblik boeklancering Quality for DevOps teams

Live boeklancering Quality for DevOps teams

Kijk het webinar terug

Meer dan 800 belangstellenden maakten de boeklancering van Quality for DevOps teams live mee. Bekijk het webinar hieronder terug of ga direct naar onze Testing services!

 Naar Testing services

Dinsdag 17 maart was een bijzondere dag. Vanaf 14.30 uur vond namelijk de webuitzending plaats waarin de nieuwste toevoeging aan de TMAP-reeks werd gelanceerd: Quality for DevOps teams! 

Nieuwe koers voor TMAP

Met maar liefst 862 live belangstellenden werd het proces rondom het maken van het boek uitgebreid besproken met de schrijvers, waarna het boek ook daadwerkelijk werd onthuld. Het volledige schrijversteam bestaat uit Rik Marselis, Berend van Veenendaal, Wouter Ruigrok en Dennis Geurts. In de live uitzending werd verder ingegaan op vragen die live werden gesteld en over de nieuwe koers die is gekozen met het schrijven van dit boek. 

Body of knowledge 

TMAP is meer dan een boekenreeks en wordt omschreven als ‘body of knowledge’. Omdat deze body of knowledge essentieel is voor moderne IT delivery, is deze beschikbaar gesteld voor iedere belangstellende via TMAP.net. Het hoofdthema is: quality engineering in IT delivery. 

Kijk het webinar terug 

Benieuwd hoe de boeklancering eraan toe ging en welke thema’s aan bod kwamen? Bekijk het volledige webinar hieronder terug. 

Meer informatie 

Benieuwd naar onze services op het gebied van Quality Assurance & Testing? Ga naar onze servicepagina of duik direct in de body of knowledge via TMAP.net! 

Naar Testing services Naar TMAP

Kan ik je helpen?

Rik Marselis - Sogeti Lead Management Consultant
Phone number: +31347225469