Sogeti 20 jaar webbanner 1

20 jaar Sogeti

20 jarig jubileum Sogeti

In 2022 kijken we terug op 20 jaar lang: duurzame keuzes, talent en groei over de hele wereld. 20 jaar lang maken wij impact op klanten, de maatschapij en op onze mede-sogetisten. Wij vieren ons 20-jarig jubileum. Make it so!

Wij vieren ons jubileum

Watch Sogeti20 - Anniversary Wall on YouTube.

De naam Sogeti

De naam Sogeti bestaat al sinds 1967, toen Serge Kampf het huidige Capgemini oprichtte. In 2002 lanceerde Capgemini Sogeti opnieuw als een aparte entiteit. Door de jaren heen, heeft Sogeti verschillende logo's gekend. Maar, net als technologie, blijft Sogeti zich ontwikkelen en innoveren. 

 

Watch Sogeti20 - Logo evolution on YouTube.

 

Onze oorsprong

De naam Sogeti vindt zijn oorsprong in Frankrijk. De naam was een acroniem voor "Société pour la gestion et le traitement de l'information", wat vrij vertaald betekent "Bedrijfsbeheer en informatieverwerkingsbedrijf".

Sindsdien is de bedrijfsnaam door de jaren heen veranderd, maar zijn we nu al 20 jaar trots Sogeti. En daarom vieren we graag ons 20 jarig jubileum! 

Herlancering

Er is in de afgelopen 20 jaar veel gebeurd! We zijn gegroeid, hebben ons ontwikkeld, maar hebben altijd innovatie en vakkennis geleverd. Want: We Make Technology Work. Wij staan bekend om onze warme cultuur, onze behendigheid, onze passie voor IT en het creëren van impact en waarde door technologie. 

Vier met ons mee! #Sogeti20

Watch Sogeti20 - 20 Years of Making It So on YouTube.

Waarde creëren voor onze klanten

Enexis Groep cloud

Enexis is agile dankzij public cloud migratie

Power Platform Rabobank

Rabobank zet volgende stap in digitale transformatie door implementatie Power Platform met Sogeti

Kan ik je helpen?