Sogeti Blue header

Container Application Development

Verbeteren je concurrentiepositie door snellere softwareontwikkeling?

Ontdek Container Application Development voor korte ontwikkeltijden zonder verrassingen, implementatiezorgen of uitrolproblemen. Klik voor het aanvragen van meer informatie of expertise op onderstaande knop.

Meer omzet en rendement uit uw softwareontwikkeling

U weet waar uw klanten op zitten te wachten. U weet ook dat uw klanten niet meer zo geduldig zijn als vroeger. En dat uw concurrenten – net zo goed als u – precies weten wat ze willen. Traditionele manieren van software ontwikkelen voldoen niet meer. Ze zijn tijdrovend; nieuwe applicaties en updates doen er veel te lang over om de markt te bereiken. Dus zoekt u naar nieuwe ontwikkelmethoden.

OpenShift op Azure

Met Container Application Development brengt u razendsnel IT-oplossingen van idee naar klant. Daarvoor gebruiken we de technologie van Red Hat OpenShift op Azure. Het idee is simpel. Met een moderne architectuur, agile processen en minimale doorlooptijd is uw applicatielandschap klaar voor de toekomst en bent u de concurrentie voor. Container Application Development is speciaal ontworpen om uw digitale transformatie te verwezenlijken over drie assen: Architectuur, DevOps en Containerplatform.

Architectuur

Microservices zijn veel efficiënter dan uw oude multitier of monolithische oplossingen. Microservices zijn kleine stukken software in een servicegerichte architectuur. Cloudbased en platformonafhankelijk. Tezamen zorgen ze voor uw complete dienstverlening aan klanten of afnemers.

 

Architectuur bij Container Application Development

DevOps

Ook ontwikkelmethoden evolueren. DevOps is een must, als u competitief wilt blijven. Omdat het operationele team verantwoordelijk is en blijft gedurende de gehele lifecycle, behoren problemen tijdens de uitrol tot het verleden. Met als resultaat een reductie van tijd over de gehele keten.

 

Devops bij container application Development

Containerplatform

De verouderde infrastructuur van on-premise datacenters en later virtuele machines is vaak een bottleneck voor snelle uitrol. Het containerplatform biedt hiervoor de oplossing.  U kunt uw omgeving op ieder gewenst moment aanpassen. De beschikbaarheid blijft daarbij gegarandeerd, dankzij de containertechnologie van Red Hat. Sogeti biedt u dit platform als Full Service Cloud Platform, of we ondersteunen u bij het realiseren van uw eigen private cloud. Dus wat u ook ontwikkelt, het werkt. Altijd, en overal.

 

Containerplatform voor application development


The power of 3 - infographics en video

Maak nu voor uw software ontwikkeling gebruik van the power of 3; een samenwerking tussen Microsoft, Red Hat en Sogeti in één oplossing voor een schaalbaar en gebruiksklaar ontwikkelplatform. Ga direct voor meer informatie naar de infographic of bekijk de video. 

 

Watch Sneller applicaties ontwikkelen met OpenShift on Azure on YouTube.

Jouw volgende stap in software ontwikkeling maken?

Jouw volgende stap in softwareontwikkeling ligt nu voor de hand. Korte ontwikkeltijden zonder verrassingen, implementatiezorgen of uitrolproblemen. Container Application Development is de meest logische stap om jouw concurrentiepositie te verbeteren. klik voor het aanvragen van meer informatie of expertise op onderstaande knop.

Kan ik je helpen?