Ben je op zoek naar een goede IT-stage of mooie afstudeeropdracht? Wij geven je de unieke mogelijkheid om jouw kennis nog verder uit te breiden tijdens je studie.

Technische meetings, expertbijeenkomsten en cursussen; het maakt allemaal onderdeel uit van wat Sogeti jou als student te bieden heeft. Zo verbeter je jouw persoonlijke vaardigheden door je in te schrijven voor onze trainingen en vergroot je tegelijkertijd je netwerk, omdat je kennismaakt met andere studenten en collega’s van Sogeti.

 

Daarnaast leer je Sogeti goed kennen, door het bezoeken van informele meetings en evenementen, toegang tot ons intranet en ontmoetingen met collega’s. Je hebt eerste keus uit onze mogelijkheden aan stage- en afstudeeropdrachten en we hopen je, bij wederzijdse interesse, na jouw studie een arbeidsovereenkomst aan te bieden.

Deze mogelijkheid bieden we uitsluitend aan derde- en vierdejaarsstudenten HBO en WO, die een IT-gerelateerde studie doen. Studenten die zich willen ontwikkelen en hun studiegenoten net een stapje voor willen zijn. Zonder verplichtingen, met veel mogelijkheden.

Welke mogelijkheden? Kijk hier!