SAP Output Management Services en Oplossingen

SAP Output Management

Gratis demo aanvragen?

Ontdek de mogelijkheden van SAP Document Presentment. Vraag nu een gratis demo aan!

Controle over uw klantcommunicatie dankzij SAP Document Presentment

Als organisatie communiceert u met uw klanten. Uw merk, communicatie in het kader van wet- en regelgeving en gepersonaliseerde marketinguitingen vragen om een doordachte opzet van uw communicatiemiddelen.

Sogeti is gespecialiseerd in Outputmanagement. Deze oplossing biedt u alle flexibiliteit om uw klantcommunicatie persoonlijk en relevant te maken. Dankzij StreamServe bent u in staat om op basis van door u ingestelde triggers geautomatiseerd en gecontroleerd te communiceren, via elk gewenst medium.

  • Als marktleider in Outputmanagement hebben we onze aanpak gestructureerd, zodat we grip houden op de implementatie en het beheer.
  • Onze consultants werken vanuit één Center of Excellence aan de realisatie van Outputmanagement. Hierdoor zit alle kennis bij elkaar en kunnen we snel en tegen minimale kosten opereren.
  • Daar waar het mogelijk is voeren we werkzaamheden offshore uit. Het resultaat? Zo laag mogelijke kosten voor u.
  • Met SAP Document Presentment verbetert u uw communicatieprocessen. Wij verzorgen de implementatie en het beheer, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud van uw communicatie. Nu en in de toekomst.

Overweegt u SAP Document Presentment of wilt u uw bestaande oplossing optimaliseren? We adviseren u graag.

Expertise aanvragen

Kan ik je helpen?