Testing Thursday - Ketenkwaliteit door Regie & Testautomatisering

Testing Thursday Event

De twaalfde Testing Thursdays staat op de planning en vindt plaats op donderdag 18 november van 17:00 uur tot 18:00 uur. Dit keer over het onderwerp Ketenkwaliteit door Regie & Testautomatisering.

Aanmelden

Testing Thursday - Ketenkwaliteit door Regie & Testautomatisering
 

Het leveren van waarde aan de business is vrijwel altijd iets wat gerealiseerd moet worden door een keten van teams en applicaties. Het realiseren en vooral ook vaststellen van kwaliteit in die keten is vaak een grote uitdaging. En hoe, wat en waar je Testautomatisering moet toepassen is dan ook de grote vraag. Kan Testautomatisering worden gebruikt om je keten te verbeteren? En zo ja, hoe dan?
Hiernaast vraagt samenwerking in een keten van teams en applicaties om regie zodat er een goede basis wordt gelegd om kwaliteit in de keten te realiseren. Automatisering van ketentesten vraagt om hulpmiddelen die daar goed op ingericht zijn, zoals bijvoorbeeld Tosca van Tricentis. De combinatie van regie en testautomatisering brengt succes in de uitdagingen op gebied van ketenkwaliteit. Jan Santegoets en Bob Zandvliet vertellen je daar vanuit hun ervaringen graag meer over en gaan graag in op jouw vragen. 

De experts die deze Testing Thursday invullen:

Jan Santegoets is Senior Testmanager bij Sogeti en is gespecialiseerd in het onderwerp Regie op Ketenkwaliteit. Naast dat hij met dit onderwerp actief is in opdrachten verzorgt hij trainingen over dit onderwerp. Het delen van zijn ervaringen doet Jan ook in presentaties en in publicaties. Over Regie op Ketenkwaliteit heeft Jan vorig jaar een serie van blogs uitgebracht:

Bob Zandvliet is een door de wol geverfde Test Automation Consultant die graag testautomatisering gebruikt om kwaliteit en stabiliteit van applicaties te verhogen. Binnen Sogeti is Bob Subject Matter Expert op het gebied van Test Automation met Tosca. Recent heeft Bob op QX Day 2021 een presentatie verzorgd over geautomatiseerd ketentesten Van Isolatie naar Integratie! – Geautomatiseerd Ketentesten bij PostNL.

Testing Thursdays - Ketenkwaliteit door Regie & Testautomatisering vond plaats op 18 november 2021.

Terugkijken Testing Thursday

 

Kan ik je helpen?

Jeroen Groot Careermanager +316-55697334