Power Platform blogs webbanner

Sogeti is Microsoft Power Apps Partner van het Jaar 2022

Unieke aanpak en ondersteuning bij digitale transformatie

Deze Power Apps award bevestigt de nauwe samenwerking met de Microsoft engineering teams over de hele wereld, en is een erkenning voor onze best-in-class oplossing voor het versnellen van digitale transformatie met behulp van Microsoft's Power Platform. 

Voordelen volledig benutten

Hoewel de zakelijke voordelen van low code duidelijk zijn - snellere innovatie, lagere kosten, effectiever gebruik - weten veel organisaties niet hoe ze Power Platform moeten schalen en lukt het ze niet om de voordelen van het systeem ten volle te benutten. Sogeti's Power Platform propositie biedt de tools en ondersteuning die klanten nodig hebben om de oplossing volledig te omarmen en uit te breiden binnen hun business units. Eenvoudig, veilig en zeker.

Sogeti biedt klanten toegang tot herbruikbare systeemcomponenten, quick-start app templates, best practice frameworks, custom connectors, dashboards en rapporten - alles wat teams nodig hebben om de waarde die zij uit Power Platform halen te maximaliseren. Ondersteuning wordt geboden door onze dedicated Power Apps teams wereldwijd.

Toonaangevende organisaties

Deze unieke aanpak en ondersteuning bij digitale transformatie heeft ons in staat gesteld uitstekende resultaten te leveren voor toonaangevende merken over de hele wereld, in alle stadia van hun low-code traject. Hiertoe behoren Rabobank, een grote Europese bank, waarvan de teams in de eerste 12 maanden +1.000 werkplekapplicaties hebben gebouwd; een wereldwijd toonaangevende fabrikant van consumentengoederen die nu 30.000 Power Platform-gebruikers telt; en HP, een multinational op het gebied van technologie, wiens retailactiviteiten we hebben geholpen te transformeren met Power Platform.

Digitalisering waarmaken

Bij het toekennen van de award prees de jury de diepte, breedte en flexibiliteit van Sogeti's Power Platform-oplossing. Het “truly exceptional work” heeft in alleen in 2021 al twaalf grote nieuwe Power Platform-klanten opgeleverd.

Sogeti's Power Apps award is de erkenning en waardering voor onze speciale focus op Power Platform in 2021 en ook voor 2022. Dit omvatte onder meer het vergroten van het aantal Dynamics 365 integraties, het voortdurend uitbreiden van onze ondersteuning voor nieuwe systeemfunctionaliteit en het behalen van 100% Power Platform certificering voor onze teams.

Voor alle organisaties, overal

De award weerspiegelt de wereldwijd groeiende belangstelling voor de low-code categorie. De eerste low code systemen verschenen enkele jaren geleden, maar door marktveranderingen kiezen steeds meer organisaties voor systemen als Power Platform om digitale transformatie te realiseren, het gebrek aan geschoolde IT-ontwikkelaars op te vangen en de ontwikkelingskosten te verlagen.

Sogeti's Power Platform oplossing stelt teams in staat de volledige waarde van Microsoft Power Platform te benutten en zo hun ware productiviteitspotentieel te ontsluiten. Het winnen van onze 2022 award markeert het begin van een vruchtbare toekomst voor low code bij Sogeti.

Wat kan jouw team bereiken met onze hulp?

Power Platform services

microsoft-power-apps-partner-of-year
Social Sharing block

Kan ik je meer vertellen?

Sogeti Raoul Bejdad Power Platform Senior Portfolio Sales
Phone number: +31 886 606 600