DYA

Aan de slag met architectuur? De driedaagse training start 13 maart 2018.

DYnamische Architectuur (DYA) is een doelgerichte, pragmatische benadering van architectuur.

Op basis van jarenlange ervaring met het architectuurdenken binnen organisaties heeft Sogeti in DYA® een manier van omgaan met architectuur ontwikkeld die erop gericht is om het werken onder architectuur effectief vorm te geven. Uitgangspunt van DYA is dat architectuur ‘moet werken’.

Dit uit zich in de nadruk op het laten landen van architectuur in de organisatie door aan te sluiten op bestaande processen, het voorkomen van papieren tijgers door een just enough, just in time aanpak en het waarborgen van de effectiviteit van architectuur door het continu relateren van alle architectuuractiviteiten aan concrete behoeften van de organisatie.

Concrete handvatten voor het vormgeven van architectuur

Sogeti weet hoe architectuur succesvol vormgegeven kan worden. DYA geeft organisaties concrete handvatten bij het inrichten en professionaliseren van hun architectuurprocessen. Door de jarenlange ervaring van Sogeti met DYA en architectuur, is er een indrukwekkende hoeveelheid aan kennis aanwezig op dit gebied. De onderstaande onderdelen van deze website geven u alle informatie over DYA die u nodig hebt: 

Hoe staat het met uw architectuur?

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze DYA-aanpak, Opleidingen en vraagt u zich af waar uw organisatie staat op het gebied van architectuur? Vraag dan de architectuurvolwassenheids test aan via Marlies van Steenbergen. U kunt haar ook benaderen voor onze opleidingen en DYA-dienstverlening rondom Architectuur.

Expertises

DYA-tools

DYA-tools

Wilt u planmatig aan de slag met IT-architectuur? Deze pagina biedt handige tools en templates die gratis zijn te downloaden.

Contact

E-mail Marlies

Events

DYA

Event afbeelding DYA Dag 2018 - Architectuur en Ethiek

DYA Dag 2018

Van der Valk Utrecht

Hoe kunnen architecten ethiek meenemen in de architectuur? Ontdek het tijdens de DYA Dag 2018 op 9 maart. Meld je nu aan.