Datamanagement

Data Business Analytics Datamanagement

Onderhoud en beheer van uw data

Ondersteuning nodig bij het besturen van datagerelateerde activiteiten, de organisatie daarvan en de rollen die daarbij nodig zijn. Onze experts op het gebied van data governance helpen u graag. Voor het aanvragen van meer informatie of expertise klik je op onderstaande knop.

Aanvragen Datamanagement expertise

Datamanagement: van data naar impact

Uw interne informatievoorziening groeit de laatste jaren aanzienlijk. En daar komt voorlopig ook geen einde aan. Ook de toegang tot externe informatiebronnen groeit enorm. Daardoor heeft u nu de beschikking over een grote hoeveelheid data, zowel gestructureerd als ongestructureerd. Deze data vormen de kern van uw informatievoorziening.

Alleen wanneer u al deze data weet te vertalen naar waardevolle inzichten, hebben ze waarde voor u. Waardevolle data stellen u in staat betere beslissingen te nemen voor uw bedrijf. Datamanagement omvat alle activiteiten die gericht zijn op het onderhoud en beheer van uw data. Wat daarbij voorop staat? De toegevoegde waarde van uw data voor de business.

Ondersteuning nodig bij het besturen van datagerelateerde activiteiten, de organisatie daarvan en de rollen die daarbij nodig zijn. Onze experts op het gebied van data governance helpen u graag.

Wat als applicaties verouderen of uw organisatie fuseert? Hoe zorgt u ervoor dat ook onder veranderde omstandigheden uw data hun waarde behouden? Sogeti helpt u bij het veilig migreren van uw data. Denk hierbij aan het verplaatsen van data naar nieuwe applicaties, converteren van structuur en formaat, ontdubbelen, opschonen, profileren en valideren van data. Zodat uw data u blijvend in staat stellen om betere beslissingen te nemen.

U wilt niet alleen nu, maar ook in de toekomst de juiste antwoorden krijgen op basis van alle beschikbare data. Een goede data-architectuur beschrijft langs welke weg de datahuishouding van uw bedrijf zich moet ontwikkelen, in lijn met uw strategische bedrijfsdoelstellingen. Op de lange termijn, zodat u blijvend profiteert van de inzichten die data u verschaffen.

Masterdata vormen de kroonjuwelen van een informatie-intensieve organisatie, denk aan klant- of productdata. Masterdata vragen om actief datamanagement. Wij noemen dat Master Data Management. Onze experts helpen u graag bij het inrichten van de organisatorische kant (MDM Governance) en de technologische kant (MDM Tooling).

Aan de slag met onderhoud en beheer van uw data

Ondersteuning nodig bij het besturen van datagerelateerde activiteiten, de organisatie daarvan en de rollen die daarbij nodig zijn? Onze experts helpen u graag. Voor het aanvragen van meer informatie of expertise klik je op onderstaande knop.

Data moeten voldoen aan bepaalde business requirements, zodat ze bruikbaar zijn om doelen van de business te realiseren. Sogeti is specialist op het gebied van data quality. Onze diensten omvatten een breed scala aan activiteiten voor verbetering of het op niveau brengen van de kwaliteit van uw data.

Aanvragen Datamanagement expertise

Kan ik je helpen?