Recruiters

Heb je een vraag over één van onze IT-vacatures of ben je op zoek naar andere informatie? Neem dan contact op met het betreffende lid van ons recruitmentteam. 

Profielfoto Rogier van Agt

Rogier van Agt

Business Line Manager Cyber Security

I have 15 years of experience in IT consulting, Delivery, Sales and (general) Management. I am an energetic and passionate manager who is result driven and likes to get the job done.

Profiel foto Marijke Akerboom

Marijke Akerboom

Recruiter High Tech
Diane Breure Coördinator Studentenunit

Diane Breure

Corporate Recruitment BI & Analytics

Heb je vragen over onze vacatures op het gebied van Business Intelligence & Analytics? Of wil je meer weten over het proces? Bij mij ben je aan het juiste adres.

Profiel foto Erik van Galen

Erik van Galen

Recruiter Java & Mobile
Profiel foto Jeroen Groot

Jeroen Groot

Corporate recruiter

Na twee stages te hebben doorlopen bij Sogeti ben ik nu in dienst als Corporate recruiter. Ik ben verantwoordelijk voor de instroom van Young Professionals in deze mooie organisatie waar vakmanschap en plezier centraal staan.

Profielfoto Roger Grummels

Roger Grummels

Unitmanager Oracle

Als Unitmanager van de Business Line Oracle begeleid ik Oracle professionals in hun dagelijks werk en in de ontwikkeling van hun loopbaan bij Sogeti. Wil je meer weten? Neem dan contact met me op.

Farida Hoelas profielfoto

Farida Hoelas

Unitmanager Mobile (iOS & Android)

“Toen ik vanuit mijn studie Human Resource Management op zoek was naar een nieuwe uitdaging kwam ik bij Sogeti terecht.”  Binnen Sogeti ben ik als unit manager verantwoordelijk voor de volgende businessline; Mobile (iOS/Android).

Profielfoto Wendy Kroes Sogeti

Wendy Kroes

Manager Corporate Recruitment
Chiel Kronenburg Relatiemanager HBO WO

Chiel Kronenburg

Corporate IT Recruiter

Sinds de start van 2016 ben ik weer begonnen met het werven van Test- en Testtool professionals en specialisten. Ben jij degene die altijd kritisch is in projecten?

Arwin Pherai Recruiter Young Professionals

Arwin Pherai

Corporate Recruiter

“Na ruim zeven jaar opleidingscoördinator en screeningmedewerker te zijn geweest, probeer ik nu nieuwe collega’s enthousiast te maken om bij Sogeti aan de slag te gaan.” 

Profiel foto Jeroen Pruissen

Jeroen Pruissen

Unitmanager Cloud & Infrastructure Services
Profiel foto Merie Sigmond Unitmanager Microsoft

Merie Sigmond

Unitmanager Microsoft
Foto Wilbert Teunissen

Wilbert Teunissen

Management Consultant Informatiemanagement

Als Management Consultant Informatiemanagement bij Sogeti heb ik mij in de afgelopen 20 jaren vooral bezig gehouden met de relatie tussen business en IT.

Monique van der Wee Recruiter Testing Services

Monique van der Wee

Corporate Recruiter: Microsoft en Test Automation

Sinds 2011 ben ik dienst bij Sogeti als Recruiter  en dat bevalt mij heel goed. Wat ik vooral leuk vind aan Sogeti zijn de mensen, de energie binnen de organisatie en de ruimte om je initiatieven vorm te geven.