Recruiters

Maak kennis met ons recruitment team! Als je vragen hebt over één van onze vacatures of over andere onderwerpen dan kan je deze aan hen stellen. 

Stephany Bernabela Recruiter JAVA MICROSOFT & DRUPAL

Stephany Bernabela

Recruiter Frontend, Java, Drupal, UX, Microsoft .NET & SharePoint

"Mensen in beweging brengen, dat is mijn grootste passie! Vanuit mijn rol als recruiter mag ik mensen helpen door ze ‘UP 2 Sogeti’ te bewegen.

Diane Breure Coördinator Studentenunit

Diane Breure

Coördinator Studentenunit

"Van de ruim tien jaar die ik bij Sogeti werkzaam ben, zoek ik nu 4 jaar ambitieuze ICT-studenten die kennis willen maken met Sogeti tijdens hun studie.

Minka van den Burg Recruiter Security & Oracle

Minka van den Burg

Corporate Recruiter Java, Cyber Security

"Change and Innovation!! Dit waren de hot thema’s in mijn zoektocht naar een nieuwe werkomgeving. Via Twitter zag ik deze mooie kans voorbij komen en heb ik de uitdaging met beide handen aangegrepen te solliciteren.

Bianca Habisch Recruiter High Tech

Bianca Habisch

Recruiter High Tech

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde kwam ik erachter dat het HR-vak mij erg aansprak. Voor het afstuderen ben ik dus op zoek gegaan naar een uitdagende opdracht in een HR-omgeving.

Farida Hoelas Recruiter Mobile & Business Intelligence

Farida Hoelas

Corporate Recruiter Business Intelligence, Mobile (iOS & Android) & Coördinator Stage unit

“Vanuit mijn studie Human Resource Management ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Via via ben ik bij Sogeti terechtgekomen.

Michel de Klein Corporate Recruitment Manager

Michel de Klein

Corporate Recruitment Manager

Sinds eind jaren ’70 ben ik werkzaam in het HR domein. Mijn werkgevers zijn altijd in het ICT domein geweest. Ik heb daarbij bij Overheid, Amerikaanse, Engelse, Nederlandse en Franse bedrijven gewerkt.

Chiel Kronenburg Relatiemanager HBO WO

Chiel Kronenburg

Relatiemanager Hogescholen & Universiteiten

Ik ben verantwoordelijk voor de samenwerking met hogescholen en universiteiten op het kennisgedeelte vanuit Sogeti Nederland BV. Hierbij moet je denken aan het faciliteren/geven van gastcollege's en workshops.

Arwin Pherai Recruiter Young Professionals

Arwin Pherai

Corporate Recruiter

Na ruim 7 jaar in dienst te zijn bij Sogeti als opleidingscoördinator en screeningmedewerker ben ik de uitdaging aangegaan om als recruiter aan de slag te gaan voor Sogeti.

Monique van der Wee Recruiter Testing Services

Monique van der Wee

Recruiter Testing & Quality Control

"In 2011 had ik contact met een oud collega die werkte bij Sogeti. Zij vertelde enthousiast over de organisatie en de mensen waardoor ik ben gaan solliciteren.