Recruiters

Heb je een vraag over één van onze IT-vacatures of ben je op zoek naar andere informatie? Neem dan contact op met het betreffende lid van ons recruitmentteam. 

Adri-Jan Beels profiel foto

Adri-jan Beels

Corporate Recruiter Microsoft & Security

16 jaar fulltime werkervaring binnen de ICT in Sales als Recruitment.

Pragmatische insteek met sterke resultaatgerichtheid, gecombineerd met spontaniteit, flair en ‘fun’.

Profiel Foto Vera van den Berg

Vera van den Berg

Corporate Recruiter High Tech

“Ik haal mijn inspiratie uit het vinden van de juiste match tussen persoon, organisatie en functie. Binnen Sogeti High Tech krijg ik alle ruimte om mijn eigen leerproces vorm te geven en hiervoor zelf de verantwoordelijkheid te nemen.”

Diane Breure Coördinator Studentenunit

Diane Breure

Corporate Recruitment BI & Analytics

Heb je vragen over onze vacatures op het gebied van Business Intelligence & Analytics? Of wil je meer weten over het proces? Bij mij ben je aan het juiste adres.

Profiel foto Jeroen Groot

Jeroen Groot

Corporate recruiter

Na twee stages te hebben doorlopen bij Sogeti ben ik nu in dienst als Corporate recruiter. Ik ben verantwoordelijk voor de instroom van Young Professionals in deze mooie organisatie waar vakmanschap en plezier centraal staan.

Farida Hoelas profielfoto

Farida Hoelas

Unit manager Mobile (iOS & Android)

“Toen ik vanuit mijn studie Human Resource Management op zoek was naar een nieuwe uitdaging kwam ik bij Sogeti terecht.”  Binnen Sogeti ben ik als unit manager verantwoordelijk voor de volgende businessline; Mobile (iOS/Android).

Moira Kranenburg profiel foto

Moira Kranenburg

Corporate recruiter sales

De grootste voldoening krijg ik door zowel het vinden van de juiste kandidaten als het continu optimaliseren van het recruitmentproces.

Profielfoto Wendy Kroes Sogeti

Wendy Kroes

Manager Corporate Recruitment
Chiel Kronenburg Relatiemanager HBO WO

Chiel Kronenburg

Corporate IT Recruiter

Sinds de start van 2016 ben ik weer begonnen met het werven van Test- en Testtool professionals en specialisten. Ben jij degene die altijd kritisch is in projecten?

Arwin Pherai Recruiter Young Professionals

Arwin Pherai

Corporate Recruiter

“Na ruim zeven jaar opleidingscoördinator en screeningmedewerker te zijn geweest, probeer ik nu nieuwe collega’s enthousiast te maken om bij Sogeti aan de slag te gaan.”