Recruiters

Heb je een vraag over één van onze IT-vacatures of ben je op zoek naar andere informatie? Neem dan contact op met het betreffende lid van ons recruitmentteam. 

Diane Breure Coördinator Studentenunit

Diane Breure

Coördinator Studentenunit

Als recruiter en coördinator van Sogeti's Studentenunit geef ik IT-studenten een Kick Start van hun carrière!

Corporate Recruiter Young Professionals

Jeroen Groot

Corporate recruiter

Na twee stages te hebben doorlopen bij Sogeti ben ik nu in dienst als Corporate recruiter. Ik ben verantwoordelijk voor de instroom van Young Professionals in deze mooie organisatie waar vakmanschap en plezier centraal staan.

Farida Hoelas profielfoto

Farida Hoelas

Recruiter Mobile (iOS & Android) & Coördinator Stage unit

“Toen ik vanuit mijn studie Human Resource Management op zoek was naar een nieuwe uitdaging kwam ik bij Sogeti terecht.”  Binnen Sogeti ben ik als Recruiter verantwoordelijk voor de volgende businesslines; Mobile (iOS/Android).

Chiel Kronenburg Relatiemanager HBO WO

Chiel Kronenburg

Relatiemanager Hogescholen & Universiteiten

“Ik faciliteer en geef gastcolleges en workshops en werk samen met onderwijsinstellingen om een continu proces van kennisdeling tussen de hogescholen, universiteiten en Sogeti te creëren.” Maar ook om samen te werken met de onderwijsinstellingen o

Arwin Pherai Recruiter Young Professionals

Arwin Pherai

Corporate Recruiter

“Na ruim zeven jaar opleidingscoördinator en screeningmedewerker te zijn geweest, probeer ik nu nieuwe collega’s enthousiast te maken om bij Sogeti aan de slag te gaan.” 

Monique van der Wee Recruiter Testing Services

Monique van der Wee

Corporate Recruiter: Testing Services, Test Automation en Microsoft

“Ik vind de mensen, warmte, energie en ruimte om je initiatieven vorm te geven bij Sogeti erg leuk. Ik zoek innovatieve collega’s die onze Centers of Excellence en teams versterken.”