Heeft u een responsive website?

Heeft u al een responsive website?

De meeste organisaties zijn de experimenteerfase met mobiele oplossingen, om klanten van dienst te zijn, vrijwel voorbij.

"Daarbij lopen het bankwezen, de retailsector en de gezondheidszorg voorop," zegt Andreas Sjöström, Global Mobility Practice Lead bij IT-dienstverlener Sogeti. “Deze organisaties hebben hun doelstellingen op orde en weten hoe zij hun klanten in het mobiele kanaal willen benaderen.”

Responsive websites

De huidige trend is dat er eigenlijk geen sprake meer is van een mobiele website en een ‘gewone’ website. “We hebben het nu over responsive websites. Dat betekent dat de look & feel en de content van de website zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van het apparaat waarmee iemand de site bezoekt. Deze sites en apps vormen de kern van de contactvormen tussen bedrijven en hun klanten in de mobiele wereld.” De meeste ondernemingen hebben al iets geprobeerd op dit vlak, hebben hun lessen geleerd, hebben zelf de aantrekkingskracht van het mobiele kanaal ondervonden. “Als je naar volumes kijkt, dan is het aantal transacties en contactmomenten in het mobiele kanaal tegenwoordig groter dan via de desktop-pc of een contactcenter.”

Meer weten?

Wilt u graag een responsive website? E-mail Rolf Craenen of bel: +31653587318. Sogeti brengt mobiele concepten tot leven.