Capgemini en Sogeti kondigen SkySight aan

Sogeti en Capgemini kondigen de nieuwste generatie cloud-orkestratiedienst (1) aan: SkySight, ontwikkeld met ondersteuning van Microsoft Corporation. SkySight biedt een groot aantal mogelijkheden om cloud-applicaties te integreren, te configureren, beschikbaar te maken en te beheren door gebruik te maken van een door Capgemini ontwikkelde orkestratiedienst. Deze dienst wordt aangeboden aan organisaties variërend van multinationals tot MKB.

Introducing SkySight - Cloud Services on your own terms

Hybride cloud-omgeving
SkySight resulteert in de implementatie van een hybride cloud-omgeving, gebruikmakend van Microsoft cloud-technologie, zoals Windows Server 2012, System Center 2012 en Windows Azure, inclusief een portfolio van cloud- en infrastructuurdiensten. Deze worden aangeboden via de SkySight Enterprise Applications Store. Dit portfolio omvat Microsoft SharePoint, messaging, collaboration, Microsoft Lync, testing platforms, geavanceerde rekenplatforms en reken- en opslagcapaciteit (2).

Introductie
De diensten van SkySight worden aangeboden vanaf eind september 2013. Eerst in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Frankrijk, waarna de dienst geleidelijk wordt geïntroduceerd in de Verenigde Staten en andere regio’s. SkySight biedt daarnaast diverse services en tools waarmee onafhankelijke softwareleveranciers volledig gebruik kunnen maken van het delivery platform.

Meer weten?
Download hiernaast het hele persbericht en/of de infograpic.